True Detective

True Detective online subtitrat

Premiera: 12 ianuarie 2014SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum True Detective Online Subtitrat in romana calitate HD. True Detective este un serial lansat pe 12 ianuarie 2014 de crima, drama, mister super! Vezi acum online gratuit!

  • Episoade
  • Informatii
  • Actori
  • Trailer

Creator

Actori

Colin Farrell isRay Velcoro
Ray Velcoro
Vince Vaughn isFrank Semyon
Frank Semyon
Taylor Kitsch isPaul Woodrugh
Paul Woodrugh
Rachel McAdams isAni Bezzerides
Ani Bezzerides
Kelly Reilly isJordan Semyon
Jordan Semyon

Video trailer

Descriere True Detective

Detectivii din Louisiana – Noul serial original HBO îi aduce pe micile ecrane pe Matthew McConaughey și Woody Harrelson în rolul celor doi detectivi care pornesc pe urmele unui criminal din Louisana, în urma redeschiderii unui caz controversat de acum 17 ani.

Martin Hart (Woody Harrelson) și Rust Cohle (Matthew McConaughey) sunt doi detectivi și foști parteneri care au lucrat în Divizia de Investigații Criminale din Louisiana la mijlocul anilor ’90. În 2012, din motive încă nedezvăluite, cei doi sunt intervievați separat de către anchetatori cu privire la cazul lor cel mai notoriu: crima macabră din 1995, când o prostituată a fost ucisă de un posibil criminal în serie cu înclinații oculte tulburătoare.

Relația dintre Hart și Cohle și momentele tensionate dintre ei au devenit elemente importante în verdictul stabilit în trecut. Hart, un localnic sociabil și un om de familie a cărui căsătorie se deteriorează din cauza muncii și a infidelității sale, este, cel puțin aparent, la polul opus de Cohle, un pesimist singuratic și fost detectiv la narcotice din Texas. În vreme ce intriga crește odată cu obsesia celor doi de a găsi criminalul, adevărata dramă se concentrează pe natura relației dintre Hart și Cohle, personalitățile lor și felul în care se influențează unul pe altul.

Titlu originalTrue Detective
Data lansariiJan. 12, 2014

Lista episoade

2Sezon 2 21 iunie 2015
1Sezon 1 12 ianuarie 2014

Lasa un comentariu