X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Wire

The Wire online subtitrat

Premiera: 2 iunie 2002SERIAL INCHEIAT
Gen: ,

Vezi Acum The Wire 2002 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Wire este un serial lansat pe 2 iunie 2002 de crima, drama super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Dominic West isJimmy McNulty
Dominic West
Jimmy McNulty
Lance Reddick isCedric Daniels
Lance Reddick
Cedric Daniels
Sonja Sohn isKima Greggs
Sonja Sohn
Kima Greggs
Wood Harris isAvon Barksdale
Wood Harris
Avon Barksdale
Wendell Pierce isBunk Moreland
Wendell Pierce
Bunk Moreland
Clarke Peters isLester Freamon
Clarke Peters
Lester Freamon
Deirdre Lovejoy isRhonda Pearlman
Deirdre Lovejoy
Rhonda Pearlman
J.D. Williams isBodie Broadus
J.D. Williams
Bodie Broadus
Andre Royo isBubbles
Andre Royo
Bubbles

Descriere The Wire

Cartelul crimelor – Cu o viziune groteasca asupra realitatii din Baltimore, The Wire socheaza prin simplul fapt ca ilustreaza adevarul. Politicieni care numara cadavrele ca pe bani, cele mai luxoase birouri care asigura decorul perfect pentru profitabilele afaceri cu droguri ale dealer-ilor.

Nu este o lume bolnava, este simpla realitate: „The Wire”, unul dintre cele mai vizionate seriale produse si difuzate de HBO.

“O privire dură și realistă dinăuntrul și dinafara cartelului drogurilor, prin ochii dealerilor, polițiștilor, dar și a politicienilor, mai mult sau mai puțin corupți.” – Tim Goodman, San Francisco Chronicle

Filmat în majoritate în Baltimore, serialul este centrat pe zona unde drogurile sunt la ele acasa, cu actorii “obișnuiți” – dealeri, polițiști și politicienii corupți deopotrivă. Începându-și activitatea ca un dealer mărunt de droguri, D’Angelo Barksdale a comis o fărădelege, snopind în bătaie un criminal.

Detectivul James McNulty este desemnat să se ocupe de echipa care conduce lupta împotriva narcoticelor și a principalului susținător al acestora, Avon Barksdale. Avon Barksdale, secondat permanent de omul lui de încredere, Stringer Bell, îI forțează pe Wee-Bey și pe mulți dintre locotenenții săi (inclusiv propriul nepot, D’Angelo Barksdale), să eludeze legea și să lupte pentru a-și asigura supremația drogurilor în fața rivalului Omar.

Lt. Cedric Daniels este și el unul din principalii luptători împotriva cartelului drogurilor, dar și a unor probleme interne: birocrație, corupția din rândul unor detectivi, șantajului politic și încăpățănării ajutorului principal, Det. McNulty.

Titlu originalThe Wire
Data lansariiJun. 02, 2002

Lista episoade

5Sezonul 5
4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu