X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The White Queen

The White Queen online subtitrat

Premiera: 16 iunie 2013SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum The White Queen 2013 Online Subtitrat in romana calitate HD. The White Queen este un serial lansat pe 16 iunie 2013 de drama, istoric, romantic super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Creator

Actori

Max Irons isKing Edward
Max Irons
King Edward
Rebecca Ferguson isElizabeth Woodville
Rebecca Ferguson
Elizabeth Woodville
James Frain isLord Warwick
James Frain
Lord Warwick
Caroline Goodall isDuchess Cecily
Caroline Goodall
Duchess Cecily
David Oakes isGeorge Duke of Clarence
David Oakes
George Duke of Clarence
Aneurin Barnard isRichard Duke of Gloucester
Aneurin Barnard
Richard Duke of Gloucester
Janet McTeer isJacquetta Woodville
Janet McTeer
Jacquetta Woodville
Faye Marsay isAnne Neville
Faye Marsay
Anne Neville
Eleanor Tomlinson isIsabelle Neville
Eleanor Tomlinson
Isabelle Neville
Juliet Aubrey isCountess of Warwick
Juliet Aubrey
Countess of Warwick

Descriere The White Queen

Regina Albă – The White Queen este un serial britanic de televiziune inspirat din bestseller-ul istoric semnat Philippa Gregory, The Cousins’ War.

Pe fundalul Războiului celor două Roze, serialul spune povestea unor personaje feminine, prinse în conflictul prelungit dus pentru tronul Angliei. Acțiunea începe în 1464 – țara fusese deja în război de nouă ani, în care două tabere din aceeași familie, casa de York și casa de Lancaster, se luptau pentru tronul Angliei.

Elizabeth, protagonista, fusese căsătorită cu Sir John Grey, care murise în luptă în cea de-a doua bătălie de la St. Albans, din 1461, luptând de partea casei Lancaster și a regelui ei, Henry al VI-lea. Tatăl tinerei, baronul Rivers, susține la rândul lui casa Lancaster, iar mama acesteia, Jacquetta, are legături de familie atât cu Henry al VI-lea cât și cu soția acestuia, Margaret de Anjou.

Într-o dimineață, Elizabeth întâlnește suita noului rege (al casei York și adversar al casei Lancaster), Edward al IV-lea (Max Irons), căruia îi cere milă și, ca văduvă cu doi copii, îi cere înapoi pământurile fostului ei soț. Edward – care are o reputație de playboy – se îndrăgostește de ea pe loc. Edward își dorește ca Elizabeth să devină amanta lui, ceea ce ea refuză, amenințând chiar cu sinuciderea atunci când avansurile regelui devin prea insistente.

Atunci când Edward pleacă în luptă, celor doi li i se face dor unul de altul. La întoarcere, o cere de soție și ea acceptă. Însă, dacă s-ar căsători, Edward și-ar periclita fragila poziție.

Titlu originalThe White Queen
Data lansariiJun. 16, 2013

Lista episoade

1Sezonul 1

Lasa un comentariu