X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Tudors

The Tudors online subtitrat

Premiera: 1 aprilie 2007 SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum The Tudors 2007 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Tudors este un serial lansat pe 1 aprilie 2007 de drama, istoric, romantic super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Jonathan Rhys Meyers isHenry VIII of England
Jonathan Rhys Meyers
Henry VIII of England
Henry Cavill isCharles Brandon
Henry Cavill
Charles Brandon
Joss Stone isAnne of Cleves
Joss Stone
Anne of Cleves
Lothaire Bluteau isAmbassador Charles de Marillac
Lothaire Bluteau
Ambassador Charles de Marillac
Tamzin Merchant isCatherine Howard
Tamzin Merchant
Catherine Howard
Joely Richardson isCatherine Parr
Joely Richardson
Catherine Parr
Torrance Coombs isThomas Culpepper
Torrance Coombs
Thomas Culpepper
Max Brown isEdward Seymour
Max Brown
Edward Seymour
Sarah Bolger isMary Tudor
Sarah Bolger
Mary Tudor

Descriere The Tudors

Dinastia Tudorilor – Nominalizat la Emmy și câștigător al Globului de Aur, Jonathan Rhys Meyers (Match Point, Mission:Impossible 3) îl interpretează pe Henric al VIII-lea, așa cum nu a fost prezentat niciodată: atractiv, pasional, „cel mai senzual Henric al VIII-lea al tuturor timpurilor”. Cu o mare dorință de putere și sete de dragoste, tânărul și curajosul monarh își guvernează regatul și își trăiește viața cu o crudă neglijență.

Istoria este rescrisa de Michael Hirst. Aceasta drama reprezinta splendida renastere a dinastiei tudorilor sub conducerea regelui Henric al VIII-lea. In toate cele 4 sezoane ale serialului se regaseste adevarul istoric nefardat, lipsit de inhibitii, al contraversatului rege Henric Tudor al VIII-lea, cunoscut pentru casatoriile lui numeroase si de scurta durata, sotiile fiind ori condamnate la moarte ori alungate de la curtea regala.

Bazat pe istorie, serialul este presarat de scene de nuditate si senzualitate, intriga si pasiune, homosexualitate si religie, sadomasochism si sex, conturand ideea de nonconformism.

Dinastia Tudorilor – prima serie, completă, revelează o istorie inedită a impulsivului tiran, a cărui regat a fost marcat de trădare și intrigă. O dramă „seducătoare și emoționantă” în care mai joacă și Sam Neill, Natalie Dormer, Jeremy Northam și Gabriele Anwar.

Titlu original The Tudors
Data lansarii Apr. 01, 2007

Lista episoade

4 Sezonul 4
3 Sezonul 3
2 Sezonul 2
1 Sezonul 1

Lasa un comentariu