X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Newsroom

The Newsroom online subtitrat

Premiera: 24 iunie 2012SERIAL INCHEIAT
Gen:

Vezi Acum The Newsroom 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Newsroom este un serial lansat pe 24 iunie 2012 de drama super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Jeff Daniels isWill McAvoy
Jeff Daniels
Will McAvoy
Emily Mortimer isMacKenzie McHale
Emily Mortimer
MacKenzie McHale
John Gallagher Jr. isJames Harper
John Gallagher Jr.
James Harper
Alison Pill isMargaret Jordan
Alison Pill
Margaret Jordan
Thomas Sadoski isDon Keefer
Thomas Sadoski
Don Keefer
Dev Patel isNeelamani Sampat
Dev Patel
Neelamani Sampat
Olivia Munn isSloan Sabbith
Olivia Munn
Sloan Sabbith
Sam Waterston isCharlie Skinner
Sam Waterston
Charlie Skinner

Descriere The Newsroom

Redacția – Redacția aruncă o privire în culisele programului de știri realizat de rețeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe viețile echipei atât din fața, cât și din spatele camerei de filmat.

Creat de Aaron Sorkin (laureat cu Oscar® pentru scenariul filmului The Social Network, producător executiv și scenarist al serialului multi-premiat cu Emmy®, The West Wing), noul serial HBO, Redacția, spune povestea unei echipe de știri ce pornește într-o misiune aproape imposibilă, de a face știri „așa cum trebuie”, în ciuda obstacolelor profesionale sau a celor de ordin personal.

Jeff Daniels este Will McAvoy, prezentatorul de știri adulat de telespectatori, iar Emily Mortimer este MacKenzie McHale, producătorul executiv al emisiunii de știri și fosta iubită a lui Will.
Sam Waterston e Charlie, șeful secției Știri, un alcoolic cu principii, John Gallagher Jr. e Jim, producătorul plin de resurse al emisiunii; Alison Pill e Maggie, fostă voluntară devenită producătoare. Dev Patel e Neal, un tânăr angajat, Olivia Munn e Sloan, analista financiară foarte sexy, iar Jane Fonda e Leona Lansing, șefa companiei care deține ACN-ul.

Acțiunea serialului se desfășoară în cadrul fictivului canal de televiziune ACN, dar știrile care sunt expuse în fiecare episod provin din evenimente ce au avut loc în realitate – de la devărsarea de petrol din 2010, la controversa din Arizona legată de emigrare, încheind cu Occupy Wall Street – evenimente luate din ziarele vremii ce oferă serialului autenticitate.

Redacția revine asupra unor știri ce au fost cap de afiș în realitate, doar că, de această dată, sunt transmise de personajele serialului.

Titlu originalThe Newsroom
Data lansariiJun. 24, 2012

Lista episoade

3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu