X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Man in the High Castle

The Man in the High Castle online subtitrat

Premiera: 15 ianuarie 2015SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum The Man in the High Castle 2015 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Man in the High Castle este un serial lansat pe 15 ianuarie 2015 de drama, sf, thriller super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Rufus Sewell isJohn Smith
Rufus Sewell
John Smith
Alexa Davalos isJuliana Crain
Alexa Davalos
Juliana Crain
Rupert Evans isFrank Frink
Rupert Evans
Frank Frink
DJ Qualls isEd McCarthy
DJ Qualls
Ed McCarthy
Cary-Hiroyuki Tagawa isNobusuke Tagomi
Cary-Hiroyuki Tagawa
Nobusuke Tagomi
Joel de la Fuente isInspector Kido
Joel de la Fuente
Inspector Kido

Descriere The Man in the High Castle

O saga a istoriei alterantive adaptată după romanul scris de Philip K. Dick cu acelaș titlu imaginează America într-o lume în care puterile Axei au câștigat Al Doilea Război Mondial, învingându-i pe toți cu ajutorul bombelor și preluând Washington DC. Este anul 1962, iar Statele Unite ale Americii sunt împărțite în două, precum Germaniile prin zidul Berlinului.

Naziștii controlează Estul, japonezii controlează Vestul, iar războiul rece dintre foștii aliați amenință să escaladeze, în așteptarea rezultatului instabilității politice din Germania: se pare că Hitler are Parkinson și nu mai are mult de trăit. În acest context, întâlnim o diversitate de personaje care suferă sau supraviețuiesc fiecărei culturi opresive. Doi dintre ei, în special – Julianna (Alexa Davalos din Mob City), care investighează uciderea surorii ei, și Joe (Luke Kleintank din Micuțele mincinoase și Cititorii de oase), un nou venit în rezistență -se ciocnesc mereu unul de celălalt, atrași reciproc de misterul unui jurnal de știri ilegal ce prezină o istorie diferită, mai bună, una în care Aliații au câștigat…

Titlu originalThe Man in the High Castle
Data lansariiJan. 15, 2015

Lista episoade

3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

(1) comentariu

Lasa un comentariu