X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Big Bang Theory

The Big Bang Theory online subtitrat

Premiera: 24 septembrie 2007SERIAL INCHEIAT
Gen:

Vezi Acum The Big Bang Theory 2007 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Big Bang Theory este un serial lansat pe 24 septembrie 2007 de comedie super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Jim Parsons isSheldon Cooper
Jim Parsons
Sheldon Cooper
Johnny Galecki isLeonard Hofstadter
Johnny Galecki
Leonard Hofstadter
Simon Helberg isHoward Wolowitz
Simon Helberg
Howard Wolowitz
Kunal Nayyar isRajesh Koothrappali
Kunal Nayyar
Rajesh Koothrappali
Mayim Bialik isAmy Farrah Fowler
Mayim Bialik
Amy Farrah Fowler

Descriere The Big Bang Theory

The Big Bang Theory – Teoria Big Bang-ului prezinta viata de zi cu zi a doi tineri fizicieni cu serioase probleme social-comportamentale. Chiar daca amandoi s-au mutat de acasa si locuiesc intr-un apartament inchiriat, Leonard si Sheldon sunt definitia perfecta, prototipul acelor tocilari geniali care impartasesc drept pasiuni comune fizica cuantica, jocurile pe calculator, benzile desenate si tot felul de astfel de pasiuni care nu ii incadreaza deloc la cuvantul „cool”. In apartamentul vecin se muta Penny, o tanara frumusica si reprezentativa pentru confirmarea existentei samburelui de adevar din bancurile cu blonde, de care Leonard se indragosteste la prima vedere.

Cu toate ca este de acord cu aspectul ei fizic, Sheldon nu este deloc de acord cu prezenta ei in viata lor. Sheldon este acel maniac enervant, un Gica contra permanent, care il „ajuta” de multe ori sa isi piarda slujba. Comicul de limbaj si comicul de situatie reprezinta punctul forte al acestui serial despre doi soricei de laborator care nu au prea gustat cu adevarat viata pana in acest moment.

Titlu originalThe Big Bang Theory
Data lansariiSep. 24, 2007

Lista episoade

12Sezonul 12
11Sezonul 11
10Sezonul 10
9Sezonul 9
8Sezonul 8
7Sezonul 7
6Sezonul 6
5Sezonul 5
4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

(2) comentarii

Lasa un comentariu