X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Terra Nova

Terra Nova online subtitrat

Premiera: 26 septembrie 2011SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Terra Nova 2011 Online Subtitrat in romana calitate HD. Terra Nova este un serial lansat pe 26 septembrie 2011 de aventura, drama, mister, sf super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Stephen Lang isCommander Nathaniel Taylor
Stephen Lang
Commander Nathaniel Taylor
Alana Mansour isZoe Shannon
Alana Mansour
Zoe Shannon
Shelley Conn isDr. Elisabeth Shannon
Shelley Conn
Dr. Elisabeth Shannon
Naomi Scott isMaddy Shannon
Naomi Scott
Maddy Shannon
Landon Liboiron isJosh Shannon
Landon Liboiron
Josh Shannon
Rod Hallett isDr. Malcolm Wallace
Rod Hallett
Dr. Malcolm Wallace

Descriere Terra Nova

Anul 2149, un timp in care toata viata de pe Pamant este amenintata cu extinctia. Intr-un efort disperat pentru a salva rasa umana, oamenii de stiinta au inventat un portal care permite calatoria in timp catre Pamantul preistoric, cu 85 de milioane de ani in urma.

Membrii familiei Shannon – tatal Jim, sotia sa Elisabeth, si cei trei copii ai lor: Josh, Maddy si Zoe – se alatura celui de-al zecelea pelerinaj al colonistilor catre Terra Nova, prima colonie umana creata de cealalta parte a portii temporale.

In curand insa colonistii descopera ca asezamantul a fost construit chiar pe teritoriul unui grup de dinozauri carnivori, care pot distruge aceasta noua lume chiar inainte de a fi cladita. Dar, probabil chiar mai amenintator decat ceea ce se afla in afara gardurilor de protectie, este faptul ca ceva sinistru s-ar putea intampla chiar in interiorul coloniei, deoarece nu toti membrii acestei misiuni au aceleasi intentii bune de a salva omenirea.

Titlu originalTerra Nova
Data lansariiSep. 26, 2011

Lista episoade

1Sezonul 1

(1) comentariu

Lasa un comentariu