X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Star Trek: Enterprise

Star Trek: Enterprise online subtitrat

Premiera: 26 septembrie 2001SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Star Trek: Enterprise 2001 Online Subtitrat in romana calitate HD. Star Trek: Enterprise este un serial lansat pe 26 septembrie 2001 de actiune, aventura, drama, fantastic, sf super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Scott Bakula isJonathan Archer
Scott Bakula
Jonathan Archer
Dominic Keating isMalcolm Reed
Dominic Keating
Malcolm Reed
Anthony Montgomery isTravis Mayweather
Anthony Montgomery
Travis Mayweather
Linda Park isHoshi Sato
Linda Park
Hoshi Sato
Connor Trinneer isTrip Tucker
Connor Trinneer
Trip Tucker
Vaughn Armstrong isAdmiral Maxwell Forrest
Vaughn Armstrong
Admiral Maxwell Forrest
Mark Correy isEngineer Alex
Mark Correy
Engineer Alex
Glen Hambly isAndorian Bridge Officer
Glen Hambly
Andorian Bridge Officer

Descriere Star Trek: Enterprise

Serialul prezintă începuturile explorării spațiale, acțiunea desfășurându-se înaintea celei din seria originală. Serialul incepe cu „Broken Bow” care este compus din 2 episoade si care are multe efecte speciale bine facute, machiaje deosebite si o poveste foarte bine conturata, care te cucereste sa urmaresti tot serialul.

Primele 2 sezoane sunt pline de aventuri si de explorare, capitanul Jonathan Archer si nava Enterprise se afla in mijlocul unui razboi temporal.

Sezonul 3 prezinta tot ce are de dat umanitatea pentru a salva Pamantul de la distrugere, fara ajutorul aliatilor traditonali, planeta Vulcan. Un sezon plin de peripetii duse la extrem, schimbari de moralitate ale capitanului si echipajului, efectele speciale in acest sezon sunt cele mai bune din toate seriile si primele filme.

Sezonul 4 si ultimul al seriei prezinta cateva povesti care explica anumite intrebari care au aparut in celelalte serii. Un sezon bogat in detalii grafice suprapuse peste scenarii bine gandite, aici putem da ca exemplu epidodul „The Forge” care se leaga cu altele doua.

Este un serial bine conturat in universul Star Trek, plin de efecte speciale, traditii ale diferitelor rase de umanoizi si presarat cu anumite teme filozofice.

Titlu originalStar Trek: Enterprise
Data lansariiSep. 26, 2001

Lista episoade

4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu