Sharp Objects

Sharp Objects online subtitrat

Premiera: 8 iulie 2018SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Sharp Objects Online Subtitrat in romana calitate HD. Sharp Objects este un serial lansat pe 8 iulie 2018 de crima, drama, thriller super! Vezi acum online gratuit!

  • Episoade
  • Informatii
  • Actori
  • Trailer

Creator

Actori

Amy Adams isCamille Preaker
Camille Preaker
Chris Messina isRichard Willis
Richard Willis
Patricia Clarkson isAdora Crellin
Adora Crellin
Eliza Scanlen isAmma Crellin
Amma Crellin
Madison Davenport isMeredith Wheeler
Meredith Wheeler
Lulu Wilson isMarian Preaker
Marian Preaker

Video trailer

Descriere Sharp Objects

Obiecte Ascutite – Jurnalista Camille Preaker se întoarce în micul ei oraș natal pentru a scrie despre uciderea a două tinere. În timp ce încearcă să rezolve un puzzle psihologic din trecutul ei, începe să se identifice prea mult cu tinerele victime.

Bazată pe romanul bestseller cu același nume scris de Gillian Flynn („Fata dispărută”), „Sharp Objects” este o miniserie cu opt episode în care Amy Adams, nominalizată la Oscar de cinci ori, o interpreteză pe Camille Preaker. Aceasta este o jurnalistă cu un trecut marcat de probleme psihiatrice care se întoarce în orașul ei natal Wind Gap pentru a scrie despre aparentele asasinări a două tinere. În timp ce încearcă să pună cap la cap piesele unui puzzle psihologic din trecutul ei, Camille are ciocniri cu mama ei sufocantă, Adora (Patricia Clarkson), reia o serie de obiceiuri autodistructive periculoase și empatizează foarte mult cu tinerele victime.

Titlu originalSharp Objects
Data lansariiJul. 08, 2018

Lista episoade

1Sezon 1 8 iulie 2018

Lasa un comentariu