X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
See

See online subtitrat

Premiera: 1 noiembrie 2019SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum See 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. See este un serial lansat pe 1 noiembrie 2019 de actiune, drama, sf super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Jason Momoa isBaba Voss
Jason Momoa
Baba Voss
Sylvia Hoeks isQueen Kane
Sylvia Hoeks
Queen Kane
Yadira Guevara-Prip isBow Lion / The Shadow
Yadira Guevara-Prip
Bow Lion / The Shadow

Descriere See

Serialul See online subtitrat, cu Jason Momoa protagonist, semnat de către Steven Knight, cel care a lucrat la scenariul seriei Peaky Blinders. Jason Momoa (Aquaman, Urzeala tronurilor) sugerează că serialul ar fi chiar mai bun decât Urzeala Tronurilor. Ce știm deja este că serialul See a fost anunţat ca unul cu buget ridicat, fiecare episod costând 15 milioane de dolari – apropiat de cota de producţie a Urzelii Tronurilor.

Plasat într-un „viitor îndepărtat”, serialul urmăreşte personajele care au supravieţuit decimării rasei umane de către un virus, care a lăsat pe supravieţuitori fără vedere. Lipsiţi de văz, oamenii au găsit noi metode de a interacţiona, de a construi şi de a vâna, refăcând o societate primitivă cu structură tribală. Pentru ei, simţul văzului devine un mit vechi de secole. Totuşi, ordinea vieţii lor este pusă la încercare atunci când doi gemeni se nasc cu simţul văzului. În loc de a-i cinsti ca pe nişte miracole, regina tribului crede că puterea copiilor este o formă de „vrăjitorie”, dorind să îi ucidă. Atunci când tribul se opune deciziei, războiul va izbucni.

Jason Momoa joacă rolul lui Baba Voss, tatăl celor doi gemeni cu simţul văzului. Alfre Woodard, care a mai jucat în 12 Years a Slave şi Annabelle joacă rolul lui Paris, mentorul spiritual al lui Baba Voss. Serialul este unul dintre cele nouă care vor apărea pe platforma de streaming Apple+ pe 1 noiembrie.

Titlu originalSee
Data lansariiNov. 01, 2019

Lista episoade

1Sezonul 1

(1) comentariu

Lasa un comentariu