X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Rome

Rome online subtitrat

Premiera: 28 august 2005SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Rome 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. Rome este un serial lansat pe 28 august 2005 de actiune, drama, istoric super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Kevin McKidd isLucius Vorenus
Kevin McKidd
Lucius Vorenus
Ray Stevenson isTitus Pullo
Ray Stevenson
Titus Pullo
Ciarán Hinds isJulius Caesar
Ciarán Hinds
Julius Caesar
James Purefoy isMark Antony
James Purefoy
Mark Antony
Polly Walker isAtia of the Julii
Polly Walker
Atia of the Julii
Tobias Menzies isMarcus Junius Brutus
Tobias Menzies
Marcus Junius Brutus
Lindsay Duncan isServilia of the Junii
Lindsay Duncan
Servilia of the Junii
Kerry Condon isOctavia of the Julii
Kerry Condon
Octavia of the Julii
Indira Varma isNiobe of the Voreni
Indira Varma
Niobe of the Voreni

Descriere Rome

Roma – Este anul 52 I.C. Pentru patru sute de ani de la fondarea Republicii, Roma a fost cel mai bogat oraș din lume, o metropolă cosmopolită populată de un milion de oameni, epicentrul unui imperiu în expansiune.

Republica a fost fondată pe principiul puterii comune și nu a permis niciodată unui singur om să dețină controlul absolut. Dar aceste principii sunt puternic zguduite și roase de corupție și excese. Clasa de la conducere a devenit exagerat de bogată, iar vechile valori spartane de disciplină și unitate socială au fost uitate. Între clasele sociale este o diferență uriașă.

Sistemele politice și legale se dovedesc pline de fisuri, iar puterea e aproape numai a armatei. O dramă care abundă de intensitatea dragostei și a trădării, descriind relațiile dintre sclavi și stăpâni, soți și soții.

ROMA – observată atent în vremurile în care Republica urma să dispară, iar Imperiul era cel care avea să-i ia locul. Serialul original ROMA / ROME a stârnit întrebări și a născut discuții și controverse. Este o producție care a implicat o muncă de proporții uriașe, atât din punct de vedere al cercetărilor istorice, cât și al eforturilor și resurselor folosite.

Titlu originalRome
Data lansariiAug. 28, 2005

Lista episoade

2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu