X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Rick and Morty

Rick and Morty online subtitrat

Premiera: 2 decembrie 2013SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum Rick and Morty 2013 Online Subtitrat in romana calitate HD. Rick and Morty este un serial lansat pe 2 decembrie 2013 de animatie, aventura, comedie super! Vezi acum online gratuit!

Urmatorul episod apare pe: 25.05.2020

Creator

Dan Harmon
Creator

Actori

Justin Roiland isRick Sanchez / Morty Smith (voice)
Justin Roiland
Rick Sanchez / Morty Smith (voice)
Chris Parnell isJerry Smith (voice)
Chris Parnell
Jerry Smith (voice)
Spencer Grammer isSummer Smith (voice)
Spencer Grammer
Summer Smith (voice)
Sarah Chalke isBeth Smith (voice)
Sarah Chalke
Beth Smith (voice)

Descriere Rick and Morty

În luna mai a anului 2018, cei de la Adult Swim au anunțat că serialul Rick and Morty se va întoarce cu un al patrulea sezon – singura problemă era că nu se știa și când.

Unul din creatorii serialului, Dan Harmon, și-a exprimat în trecut dubiile cu privire la timeline-ul serialului. Cu toate astea, acum știm sigur că sezonul 4 se va lansa în noiembrie, după cum arată Polygon. De fapt, fanii au aflat acest lucru prin intermediul unui videoclip, în care chiar Rick și Morty anunță audiențele că serialul revine.

Anul trecut, într-un interviu cu Polygon, co-creatorul serialului Justin Roiland a spus că este entuziasmat la gândul că vor mai apărea cel puțin 70 de episoade din serial. „Suntem super încântați că, pentru prima dată vreodată, suntem siguri, știm care este viitorul, avem siguranța job-ului”, a subliniat Roiland. „Harmon e în toane bune, avem [niște scriitori foarte buni].
Vrem ca episoadele să rămână bune, dar de asemenea vrem să le facem puțin mai repede, acum că avem această comandă mare, cred că ne oferă abilitatea să fim mai rapizi. Nu vom mai face aceste pauze lungi, aceste spărturi între sezoane. Ne vom programa un timp de vacanță și să menținem mașinăria în mișcare. Va fi foarte tare”.

Titlu originalRick and Morty
Data lansariiDec. 02, 2013

Lista episoade

4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu