Pride and Prejudice

Pride and Prejudice online subtitrat

Premiera: 24 septembrie 1995SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Pride and Prejudice Online Subtitrat in romana calitate HD. Pride and Prejudice este un serial lansat pe 24 septembrie 1995 de drama super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Creator

Actori

Jennifer Ehle isElizabeth Bennet
Elizabeth Bennet
Colin Firth isMr. Darcy
Mr. Darcy
Susannah Harker isJane Bennet
Jane Bennet
Crispin Bonham-Carter isCharles Bingley
Charles Bingley
Alison Steadman isMrs. Bennet
Mrs. Bennet
Adrian Lukis isMr. Wickham
Mr. Wickham
Julia Sawalha isLydia Bennet
Lydia Bennet
Barbara Leigh-Hunt isLady Catherine de Bourgh
Lady Catherine de Bourgh

Video trailer

Descriere Pride and Prejudice

Mândrie și prejudecată – Ecranizarea romanului omonim al scriitoarei Jane Austin, pe tema prejudecatilor sociale ale secolului al XIX-lea si a mandriei care ii tine pe indragostiti departe unul de celalalt.

Pride and Prejudice este un mini-serial britanic de televiziune, de șase episoade (de 55 minute fiecare), fiind o adaptare a romanului omonim al scriitoarei Jane Austin.

Amplasat în Anglia începutului secolului al XIX-lea, Pride and Prejudice urmărește evoluția familiei Domnului Bennet, în cadrul căreia sunt găsite nu mai puțin de cinci fete din care cel puțin una trebuie să se mărite bine pentru a putea scăpa de amenințarea sărăciei. Cu personaje bine conturate, filmul evocă ceva din complexa societate engleză, insistându-se în special asupra păturii de mijloc din mediul rural.

Însă dincolo de analiza, ironică pe alocuri, a societății englezești, filmul se concentrează asupra câtorva personaje, aducând în prim plan dificultățile pe care trebuie să le treacă acestea pentru ca relațiile lor să își poată găsi fericita împlinire. Prejudecățile unor personaje dintr-o categorie socială superioară, alături de mândria, inocentă totuși, a altora face ca filmul să reprezinte una din cele mai agreabile și sofisticate experiențe pe care le poate oferi televiziunea.

Titlu originalPride and Prejudice
Data lansariiSep. 24, 1995

Lista episoade

1Sezon 1 24 septembrie 1995

Lasa un comentariu