X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Planet Earth

Planet Earth online subtitrat

Premiera: 5 martie 2006SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Planet Earth 2006 Online Subtitrat in romana calitate HD. Planet Earth este un serial lansat pe 5 martie 2006 de documentar super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

David Attenborough isHimself - Narrator
David Attenborough
Himself - Narrator

Descriere Planet Earth

Acest documentar, excelent realizat, cuprinde 11 episoade interesante legate de planeta noastră, Pământul. Cele 11 episoade în care sunt descrise regiuni, animale sunt: From Pole To Pole, Muntele, Apa Dulce, Peșteri, Deșerturi, Lumea de gheață, Marile Câmpii, Pădurea Tropicală, Mările continentale, Adâncurile Oceanului, Salvarea Speciilor. Apoi mai sunt câteva episoade ce ne îndeamnă spre reflecții…. După o frumoasă incursiune în lumea viețuitoarelor: urși polari, leoparzi, descoperim maimuța argintie, fazanul, peștii marini, peșterile, deșerturile cu dromaderi, lumea de gheață a pinguinilor și morselor, lebedele câmpiilor urmează discuții despre salvarea speciilor și viața locuind cu toții împreună. Imaginile sunt superbe…descoperim și specii care nu mai există….

De asemenea, este cel mai scump documentar produs de BBC, bugetul filmului ridicandu-se la peste 16 milioane de dolari si au fost nevoie de 4 ani pentru a fi facut.

Titlu originalPlanet Earth
Data lansariiMar. 05, 2006

Lista episoade

1Sezonul 1

Lasa un comentariu