X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Orange Is the New Black

Orange Is the New Black online subtitrat

Premiera: 11 iulie 2013 SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Orange Is the New Black 2013 Online Subtitrat in romana calitate HD. Orange Is the New Black este un serial lansat pe 11 iulie 2013 de comedie, crima, drama super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Laura Prepon isAlex Vause
Laura Prepon
Alex Vause
Taylor Schilling isPiper Chapman
Taylor Schilling
Piper Chapman
Taryn Manning isTiffany '
Taryn Manning
Tiffany '
Selenis Leyva isGloria Mendoza
Selenis Leyva
Gloria Mendoza
Yael Stone isLorna Morello
Yael Stone
Lorna Morello
Nick Sandow isJoe Caputo
Nick Sandow
Joe Caputo
Dascha Polanco isDayanara '
Dascha Polanco
Dayanara '
Uzo Aduba isSuzanne '
Uzo Aduba
Suzanne '
Kate Mulgrew isGalina '
Kate Mulgrew
Galina '

Descriere Orange Is the New Black

Actrița Taylor Schilling este Piper Chapman, a cărei viață este dată peste cap când, deja trentagenară și gata să se mărite cu iubitul ei (Jason Biggs), este trimisă la închisoare pentru o infracțiune comisă în tinerețe. La terminarea facultății și îndrăgostită până peste cap de frumoasa Alex (Laura Prepon), Piper acceptă, în spirit de aventură, să care o valiză a acesteia la Bruxelles. Se implică astfel într-o rețea de trafic de droguri și, pledând vinovat la proces, primește 15 luni de închisoare la un penitenciar pentru femei. Frumoasă, cultă, cu o viață socială variată și pe punctul de a-și lansa propria afacere, Piper se va trezi printre zeci de deținute de drept comun.

O adevărat faună umană populează serialul: deținutele sunt în frunte, desigur, dar nici gardienii nu se lasă mai prejos, relațiile dintre cele două niveluri sociale ale închisorii având contacte mai variate decât ai putea crede inițial. Ierarhia deținutelor este în continuă schimbare, ca și relațiile (sexuale sau nu) dintre ele. Orange Is the New Black nu se sfiește să exploreze sexualitate, încredere, colaborare și prietenie în spatele omniprezentelor gratii, dar o face mai relaxat și amuzant decât ar îndrăzni o serioasă dramă socială.

Titlu original Orange Is the New Black
Data lansarii Jul. 11, 2013

Lista episoade

7 Sezonul 7
6 Sezonul 6
5 Sezonul 5
4 Sezonul 4
3 Sezonul 3
2 Sezonul 2
1 Sezonul 1

(1) comentariu

Lasa un comentariu