Orange Is the New Black

Orange Is the New Black online subtitrat

Premiera: 11 iulie 2013SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum Orange Is the New Black Online Subtitrat in romana calitate HD. Orange Is the New Black este un serial lansat pe 11 iulie 2013 de comedie, crima, drama super! Vezi acum online gratuit!

  • Episoade
  • Informatii
  • Actori
  • Trailer

Creator

Actori

Taylor Schilling isPiper Chapman
Piper Chapman
Laura Prepon isAlex Vause
Alex Vause
Diane Guerrero isMaritza Ramos
Maritza Ramos
Jackie Cruz isMarisol '
Marisol '
Kate Mulgrew isGalina '
Galina '
Taryn Manning isTiffany '
Tiffany '
Selenis Leyva isGloria Mendoza
Gloria Mendoza
Uzo Aduba isSuzanne '
Suzanne '
Dascha Polanco isDayanara '
Dayanara '

Video trailer

Descriere Orange Is the New Black

Actrița Taylor Schilling este Piper Chapman, a cărei viață este dată peste cap când, deja trentagenară și gata să se mărite cu iubitul ei (Jason Biggs), este trimisă la închisoare pentru o infracțiune comisă în tinerețe. La terminarea facultății și îndrăgostită până peste cap de frumoasa Alex (Laura Prepon), Piper acceptă, în spirit de aventură, să care o valiză a acesteia la Bruxelles. Se implică astfel într-o rețea de trafic de droguri și, pledând vinovat la proces, primește 15 luni de închisoare la un penitenciar pentru femei. Frumoasă, cultă, cu o viață socială variată și pe punctul de a-și lansa propria afacere, Piper se va trezi printre zeci de deținute de drept comun.

O adevărat faună umană populează serialul: deținutele sunt în frunte, desigur, dar nici gardienii nu se lasă mai prejos, relațiile dintre cele două niveluri sociale ale închisorii având contacte mai variate decât ai putea crede inițial. Ierarhia deținutelor este în continuă schimbare, ca și relațiile (sexuale sau nu) dintre ele. Orange Is the New Black nu se sfiește să exploreze sexualitate, încredere, colaborare și prietenie în spatele omniprezentelor gratii, dar o face mai relaxat și amuzant decât ar îndrăzni o serioasă dramă socială.

Titlu originalOrange Is the New Black
Data lansariiJul. 11, 2013

Lista episoade

6Sezon 6 27 iulie 2018
5Sezon 5 9 iunie 2017
4Sezon 4 17 iunie 2016
3Sezon 3 11 iunie 2015
2Sezon 2 6 iunie 2014
1Sezon 1 11 iulie 2013

(1) comentariu

Lasa un comentariu