X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Nurses

Nurses online subtitrat

Premiera: 6 ianuarie 2020 SERIAL IN DERULARE
Gen:

Vezi Acum Nurses 2020 Online Subtitrat in romana calitate HD. Nurses este un serial lansat pe 6 ianuarie 2020 de drama super! Vezi acum online gratuit!

Urmatorul episod apare pe: 04.02.2020

Creator

Creator

Actori

Tiera Skovbye isGrace Knight
Tiera Skovbye
Grace Knight
Natasha Calis isAshley Collins
Natasha Calis
Ashley Collins
Sandy Sidhu isNazneen Khan
Sandy Sidhu
Nazneen Khan

Descriere Nurses

Serialul Nurses urmează cinci asistente tinere care lucrează la primele linii ale unui spital ocupat din centrul orașului Toronto, dedicându-și viața pentru a-i ajuta pe ceilalți, în timp ce se luptă să se ajute singure.

Cu roluri de talente tinere, Nurses urmează pe Grace Knight (Tiera Skovbye, Riverdale), o tânără asistentă în căutarea unui început nou, până când apare cineva din trecutul ei care ar putea sa ii puna în pericol cariera. Ashley Collins (Natasha Calis, The Possession), o dependenta de adrenalină care trăiește în ritmul rapid al spitalului.

Keon Colby (Jordan Johnson-Hinds, Blindspot), o fostă vedetă de fotbal a colegiului, care încearcă să demonstreze poate mai mult decât ce era pe teren. Nazneen Khan (Sandy Sidhu, Home Before Dark), o fiică inteligentă a unei familii înstărite din India, care s-a mutat în Canada pentru a se reinventa și începe acum primul ei loc de muncă și Wolf Burke (Donald MacLean Jr., Workin’s Moms), cu sufletul moale, dar cu un secret care ii poate creea probleme.

Titlu original Nurses
Data lansarii Jan. 06, 2020

Lista episoade

1 Sezonul 1

Lasa un comentariu