X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
NCIS

NCIS online subtitrat

Premiera: 23 septembrie 2003SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum NCIS 2003 Online Subtitrat in romana calitate HD. NCIS este un serial lansat pe 23 septembrie 2003 de actiune, comedie, crima, drama super! Vezi acum online gratuit!

Urmatorul episod apare pe: 04.03.2020

Creator

Don McGill
Creator

Actori

Mark Harmon isLeroy Jethro Gibbs
Mark Harmon
Leroy Jethro Gibbs
Sean Murray isTimothy McGee
Sean Murray
Timothy McGee
Brian Dietzen isJimmy Palmer
Brian Dietzen
Jimmy Palmer

Descriere NCIS

NCIS (Naval Criminal Investigative Service – serviciul naval de investigatie a crimei) – NCIS: Anchetă militară este mai mult decat un serial de actiune. Cu doze generoase de umor, este un serial care se concentreaza pe dinamica complexa si intotdeauna amuzanta a unei echipe fortate sa lucreze impreuna in situatii de stres major. Cel care conduce acest grup de personalitati colorate este Agentul Special NCIS Leroy Jethro Gibbs, un fost sergent tunar din armata marina, a carui pricepere ca detectiv este inegalabila. Gibbs este un barbat tacut, care are nevoie doar de o privire pentru a explica totul. Sub comanda lui Gibbs este Agentul Special Anthony Dinozzo, un fost detectiv criminalist care poate fi luat drept cel mai vechi membru din lume al unei fratii, dar ale carui instincte pe teren sunt fara pereche. Li se alatura Abby Sciuto un specialist autorizat, om de stiinta talentat a carei agerime se potriveste cu stilul sau gotic si gusturile eclectice, si Agentul Special NCIS Timothy McGee, specialist in IT, a carui inteligenta sclipitoare in domeniul computerelor pune in umbra nesiguranta sa pe teren. Doctorul Donald „Ducky” Mallard este cel care asista echipa, cel care stie tot, a vazut tot si nu ezita sa-si exprime opiniile.

De la crima si spionaj la terorism si submarine furate, acesti agenti speciali calatoresc de-a lungul globului pentru a investiga toate crimele care au legatura cu armata marina.

Titlu originalNCIS
Data lansariiSep. 23, 2003

Lista episoade

17Sezonul 17
16Sezonul 16
15Sezonul 15
14Sezonul 14
13Sezonul 13
12Sezonul 12
11Sezonul 11
10Sezonul 10
9Sezonul 9
8Sezonul 8
7Sezonul 7
6Sezonul 6
5Sezonul 5
4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

(1) comentariu

Lasa un comentariu