X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Midsomer Murders

Midsomer Murders online subtitrat

Premiera: 23 martie 1997SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum Midsomer Murders 1997 Online Subtitrat in romana calitate HD. Midsomer Murders este un serial lansat pe 23 martie 1997 de crima, drama, mister super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Neil Dudgeon isDCI John Barnaby
Neil Dudgeon
DCI John Barnaby
Nick Hendrix isDS Jamie Winter
Nick Hendrix
DS Jamie Winter
Fiona Dolman isSarah Barnaby
Fiona Dolman
Sarah Barnaby
Annette Badland isDoctor Fleur Perkins
Annette Badland
Doctor Fleur Perkins

Descriere Midsomer Murders

Crimele din Midsomer este o drama britanica care a fost difuzata pe ITV din 1997. Poveștile gravitează în jurul eforturile Barnaby de a rezolva numeroase crime care au loc în județul englez fictiv din Midsomer, asistat de succesive sergenții Detectiv – Troy Gavin (Daniel Casey), Dan Scott (John Hopkins), și Ben Jones (Jason Hughes). Aceasta se bazează pe o serie de romane politiste de către Caroline Graham și a fost adaptat anterior de Anthony Horowitz.

Midsomer este un comitat englez fictiv. Resedinta comitatului este Causton, un oraș de dimensiuni medii unde Inspectorul-șef Barnaby Tom locuiește împreună cu soția sa și unde se afla Departamentul de Investigații Penale se află. Multe dintre orașe si din satele micii din județ au cuvantul Midsomer în numele lor, Județului este notabil pentru rata criminalității deosebit de mare, Jandarmeria Midsomer este inundata cu numărul mare de cazuri de crimă.
Când doamna Barnaby a propus sa se muta din Causton si a sugerat diferite sate, soțul ei a contracarat cu amintiri de crime deosebit de sinistre care au avut loc în fiecare comunitate.

Superba gradina Memorial din Midsomer se transforma într-un adevarat cimitir când aici sunt descoperite mai multe cadavre. Gradina devine obiectul unei controverse foarte animate când proprietarul acesteia vrea s-o desfiinteze pentru a face loc unui proiect imobiliar. Însa detectivul Barnaby crede ca altul este motivul pentru care numarul victimelor creste alarmant.

Titlu originalMidsomer Murders
Data lansariiMar. 23, 1997

Lista episoade

21Sezonul 21
20Sezonul 20
19Sezonul 19
18Sezonul 18
17Sezonul 17
16Sezonul 16
15Sezonul 15
14Sezonul 14
13Sezonul 13
12Sezonul 12
11Sezonul 11
10Sezonul 10
9Sezonul 9
8Sezonul 8
7Sezonul 7
6Sezonul 6
5Sezonul 5
4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

(6) comentarii

Lasa un comentariu