X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Master of None

Master of None online subtitrat

Premiera: 6 noiembrie 2015SERIAL IN DERULARE
Gen:

Vezi Acum Master of None 2015 Online Subtitrat in romana calitate HD. Master of None este un serial lansat pe 6 noiembrie 2015 de comedie super! Vezi acum online gratuit!

Descriere Master of None

Netflix dă din nou lovitura, de această dată pe tărâmul comediei: Master of None, serialul de comedie în care Aziz Ansari îl interpretează pe Dev, un actor în căutarea faimei în New York, a devenit cel mai bine primit serial al toamnei. Toate cele 28 de cronici compilate de Metacritic sunt pozitive, coeficientul final al primului sezon de zece episoade ridicându-se la 91. Într-un sezon în care puține sunt motivele de amuzament din oferta televiziunilor americane (printre exemple s-ar număra Casual și Crazy Ex-Girlfriend), Master of None înclină balanța în direcția cea bună.

Unul dintre cele mai populare nume din stand-up comedy (locul șase în topul celor mai bine plătiți comedieni, cu aproape zece milioane de dolari câștigate într-un singur an), Ansari este co-creator al serialului, împreună cu Alan Yang, scenarist, regizor și producător executiv al lăudatului Parks and Recreation. Faptul că Ansari și Yang sunt descendenții a două familii de imigranți, una indiană, cealaltă chineză, oferă o prespectivă proaspătă asupra New York-ului și asupra unei generații care pare a se bucura de toate oportunitățile (dar nu este chiar așa).

Este posibil ca serialul să fie mai gustat de americani decât de europeni, în special pentru faptul că viețile lui Dev și ale prietenilor lui sunt dominate de așa-zile „first-world problems”. Conexiunea la internet, stresul organizării unei întâlniri, obsesia de a ajunge la cinema la timp pentru a vedea trailerele dinaintea filmului sau obținerea unei mese într-un restaurant nou, iată unele din marile provocări din viața lui Dev și a celui mai bun amic, Brian Cheng (Kelvin Yu).

Serialul adaugă un strat de comentariu social incluzându-i în poveste pe părinții lui Dev (interpretați de părinții din viața reală ai lui Ansari, Shoukath Ansari și Fatima Ansari) și Brian. Între cele două generații este un adevărat abis în ceea ce privește interesele, planurile de viitor și perspectiva asupra vieții, iar contrastul devine o inepuizabilă sursă de umor. Dacă părinții eroilor au suferit lipsuri groaznice la venirea în Statele Unite, lui Dev și Brian nu le lipsește nimic, iar spectatorul nu poate decât să rămână uimit în fața lipsei de direcție, scop și dedicare a celor doi trentagenari.

Într-un Hollywood unde producțiile despre comunitățile minoritare erau acceptate până nu demult doar la periferia curentului mainstream, Master of None este un pas mare în direcția diversificării ofertei de conținut. Evident, Ansari nu se poate abține să nu ironizeze alte minorități (în New York nu riști să fii discriminat decât dacă ești gay sau afro-american, sună o replică din scenariu), iar Master of None se poate lăuda cu una dintre vocile incorecte din punct de vedere politic de la Hollywood. O schimbare binevenită față de alte producții similare din portofoliul televiziunilor americane.

Ajuns actor după ce a interpretat un rol vocal într-o reclamă, Dev ar vrea să-și facă un nume în domeniu, dar abordarea sa ultra-relaxată nu prea îl ajută să înainteze în direcția cea bună. Un rol într-un film despre o epidemie ce decimează lumea întreagă devine o ocazie pentru Ansari să ironizeze Hollywood-ul, de la goana după celebritate a actorilor și blazarea regizorilor, a agenților de casting și a producătorilor.

Dar poate marele atu al serialului este faptul că Ansari refuză să prezinte un grup de personaje și să le epuizeze potențialul comic. Experiențele lui Dev îl poartă în medii diferite și fiecare episod prezintă personaje noi, unele revenind ulterior, altele dispărând o dată pentru totdeauna. Este unul din punctele în care Master of None se îndepărtează de rețeta sitcomului clasic, înfășurându-se într-un interesant văl realist.

Titlu originalMaster of None
Data lansariiNov. 06, 2015

Lista episoade

2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu