X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
L’onore e il rispetto

L’onore e il rispetto online subtitrat

Premiera: 9 mai 2006SERIAL IN DERULARE
Gen:

Vezi Acum L’onore e il rispetto 2006 Online Subtitrat in romana calitate HD. L’onore e il rispetto este un serial lansat pe 9 mai 2006 de drama super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Creator

Actori

Descriere L’onore e il rispetto

Căile dreptății – Mascalucia, Sicilia, 1956. După moartea lui Rocco, patriarhul familiei Fortebracci, cei rămași în urma lui se mută în nord, sperând la un viitor mai bun și dorind să își investească banii obținuți din vânzarea terenului într-o afacere înfloritoare. Cel puțin așa speră Pasquale, noul cap al familiei, un om cinstit și răbdător, care a plecat din Sicilia la insistențele soției sale Ersilia. Ea speră ca măcar fiii lor, Tonio și Santi, vor reuși să-și facă un viitor mai bun decât ar fi putut avea în Sicilia. Deși foarte atașați unul de altul, cei doi frați sunt extrem de diferiți.

Atunci când lucrurile păreau să meargă mai bine, destinul îi lovește: magazinul pe care Pasquale dorea să îl deschidă este jefuit înainte de inaugurare, fără asigurare și amenințat de creditorii care îi cereau banii înapoi, Pasquale cedează presiunii și se sinucide. Simțindu-se vinovată de moartea soțului, Ersilia înnebunește și astfel, soarta celor doi frați ia o întorsătură neașteptată, legătura dintre ei devine din ce în ce mai slabă și fiecare urmează alt drum în viață. Tonio vrea să își răzbune familia pe loc, folosindu-se de orice mijloc. Santi vrea și el dreptatea, dar folosindu-se de lege. În anii ce urmează (aproximativ 15 ani) cei doi frați se vor îndepărta tot mai mult: timidul Santi va deveni unul dintre cei mai incoruptibili magistrați, pe când Tonio ajunge sa fie unul dintre capii Mafiei. Drumurile lor se vor întâlni din nou. Dar ce se va întâmpla?

Titlu originalL'onore e il rispetto
Data lansariiMay. 09, 2006

Lista episoade

5Sezonul 5
4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

(2) comentarii

Lasa un comentariu