X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Little Dorrit

Little Dorrit online subtitrat

Premiera: 26 octombrie 2008SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Little Dorrit 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. Little Dorrit este un serial lansat pe 26 octombrie 2008 de drama, mister, romantic super! Vezi acum online gratuit!

  • Episoade
  • Informatii
  • Actori

Creator

Creator

Actori

Freema Agyeman isTattycoram
Freema Agyeman
Tattycoram
Claire Foy isAmy Dorrit
Claire Foy
Amy Dorrit
Matthew Macfadyen isArthur Clennam
Matthew Macfadyen
Arthur Clennam
Amanda Redman isMrs. Merdle
Amanda Redman
Mrs. Merdle
Arthur Darvill isTip Dorrit
Arthur Darvill
Tip Dorrit
Maxine Peake isMiss Wade
Maxine Peake
Miss Wade
Janine Duvitski isMrs. Meagles
Janine Duvitski
Mrs. Meagles
Judy Parfitt isMrs. Clennam
Judy Parfitt
Mrs. Clennam

Descriere Little Dorrit

Miniseria „Mica Dorrit” (2008), produsă de BBC, este o ecranizare în 14 episoade a romanului omonim scris de Charles Dickens. Producția a primit Premiul Emmy pentru Cea mai bună miniserie și a fost nominalizată la Globul de Aur, la BAFTA și la Royal Television Society (Marea Britanie). O altă ecranizare a cărții a fost făcută în 1988. Atunci, regia a fost asigurată de Christine Edzard, iar protagoniștii au fost Sarah Pickering și Derek Jacobi.

Distribuție de mare clasă
Protagonista serialului este Claire Foy, cunoscută din serialele „Doctors” (2008), „Going Postal” (2010) și „Pulse” (2010). Ea urmează să apară în „Season af the Witch” și încă filmează la „Wreckers”. În rolul tânărului bogat se află actorul Matthew Macfadyen, cunoscut din filmele „Enigma” (2001), „Mândrie și prejudecată” (2005), „Middletown” (2006), „Frost/Nixon” (2008) și „Robin Hood” (2010). Din distribuție mai fac parte Tom Courtenay, Judy Parfitt, Alun Armstrong, Eddie Marsan și Emma Pierson. Regia serialului le aparține lui Diarmuid Lawrence (ce a mai semnat „Vanity Fair”, „Jericho”), Dearbhla Walsh („The Tudors”) și Adam Smith.

Destinul unei cusătorese
Toată povestea prezintă o Londră întunecată a secolului XIX și urmărește destinul lui Amy Dorrit, o fată care muncește în casa unor bogătași, pentru a-și întreține familia.
Fiul proprietarilor, Arthur Cle nnam, descoperă că William Dorrit, tatăl fetei aflat în temniță pe nedrept, moștenește o avere imensă, care îi permite să-și achite toate datoriile și să ducă o viață decentă. Situația se răstoarnă când Amy se întoarce din Italia și află că Arthur, cel care i-a ajutat familia, e încarcerat și foarte bolnav.

Titlu originalLittle Dorrit
Data lansariiOct. 26, 2008

Lista episoade

1Sezonul 1

(1) comentariu

Lasa un comentariu