Leverage

Leverage online subtitrat

Premiera: 7 decembrie 2008SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Leverage Online Subtitrat in romana calitate HD. Leverage este un serial lansat pe 7 decembrie 2008 de comedie, crima, drama, mister, thriller super! Vezi acum online gratuit!

  • Episoade
  • Informatii
  • Actori
  • Trailer

Creator

Actori

Gina Bellman isSophie Devereaux
Sophie Devereaux
Timothy Hutton isNathan Ford
Nathan Ford
Christian Kane isEliot Spencer
Eliot Spencer
Aldis Hodge isAlec Hardison
Alec Hardison
Mark Sheppard isJim Sterling
Jim Sterling
Goran Visnjic isDamien Moreau
Damien Moreau

Video trailer

Descriere Leverage

Leverage este un serial despre o echipa de infractori care au lucrat pentru prima data impreuna pentru a fura cu succes o serie de schite si planuri ale unei companii aeriene. Cand acestia realizeaza ca persoana care i-a angajat, un birocrat corporatist, nu intentioneaza sa ii plateasca, isi schimba tactica si trec de partea ofensiva, reusind sa il distruga atat pe birocrat cat si pe compania acestuia.

Realizand ca pot obtine foarte multi bani de pe urma acestui tip de munca si in acelas timp sa loveasca „pestii mari” (cum ar fi criminalii in costume de afaceri), acesti liber-profesionisti, care obisnuiau sa lucreze singuri, decid sa lucreze impreuna si sa isi foloseasca cunostintele pentru ai ataca pe asupritorii bogati si puternici.
Creat de doi scenariști experimentați și cu mai multe succese în palmares, atât în producții de televiziune (cum ar fi serialul The King of Queens), dar și pentru marele ecran, Leverage spune povestea unei echipe de escroci high-tech care fac tot posibilul să-i escrocheze pe criminalii instăriți și pe oamenii de afaceri corupți…

Titlu originalLeverage
Data lansariiDec. 07, 2008

Lista episoade

5Sezon 5 15 iulie 2012
4Sezon 4 26 iunie 2011
3Sezon 3 20 iunie 2010
2Sezon 2 15 iulie 2009
1Sezon 1 7 decembrie 2008

Lasa un comentariu