X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Legend of the Seeker

Legend of the Seeker online subtitrat

Premiera: 1 noiembrie 2008SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Legend of the Seeker 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. Legend of the Seeker este un serial lansat pe 1 noiembrie 2008 de actiune, aventura, drama super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Sam Raimi
Creator

Actori

Bruce Spence isZeddicus Zu'
Bruce Spence
Zeddicus Zu'
Craig Horner isRichard Cypher
Craig Horner
Richard Cypher
Bridget Regan isKahlan Amnell
Bridget Regan
Kahlan Amnell
Craig Parker isDarken Rahl
Craig Parker
Darken Rahl
Tabrett Bethell isCara Mason
Tabrett Bethell
Cara Mason

Descriere Legend of the Seeker

Petrecut într-un tărâm îndepărtat, într-o eră a săbiilor, dragonilor și magiei, “Legenda Căutătorului” este povestea ghidului montan, RICHARD CYPHER (Craig Horner), azvârlit într-o aventură epică, după ce se îndrăgostește de KAHLAN AMNELL (Bridget Regan), o femeie frumoasă cu puteri magice, dar care este un adevărat pericol pentru orice bărbat pe care-l iubește.

Cu ajutorul unui vrăjitor înțelept, pe nume ZEDD, cei doi pornesc să-l împiedice pe domnitorul răului, DARKEN RAHL (Craig Parker, The Lord of the Rings), să pună mâna pe cutia magică prin care ar avea puteri depline. În călătoria lor, Richard și Kahlan trec prin încercări periculoase, păduri mistice, tărâmuri ale morților și ținuturi magice, până la înfruntarea finală cu Rahl.

Legend of the Seeker se bazează pe seria de romane intitulată „The Sword of Truth” a celebrului scriitor Terry Goodkind. Richard Cypher a fost odată un simplu muntean, expert în cititul de urme, bucurându-se de o libertate totală și ducând o viață liniștită alături de tatăl său adoptiv și de fratele său, Michael, Întâiul Consilier al Tărâmului de Vest. Toate acestea se schimbă atunci când o profeție îngropată de mii de ani iese la iveala pentru a schimba radical viețile tuturor celor atinși de ea. Seria prezintă aventura epică a tânărului erou, însoțit de o misterioasă femeie pe nume Kahlan Amnell și de excentricul vrăjitor Zeddicus Zu’l Zorander, în încercarea de a-l împieduca pe magul răzbunător Darken Rahl de la gestul nebunesc de a dezlănțui asupra lumii o putere străveche și înfioratoare.

Titlu originalLegend of the Seeker
Data lansariiNov. 01, 2008

Lista episoade

2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu