X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Knight Rider

Knight Rider online subtitrat

Premiera: 24 septembrie 2008SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Knight Rider 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. Knight Rider este un serial lansat pe 24 septembrie 2008 de aventura, mister, thriller super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Bruce Davison isCharles Graiman
Bruce Davison
Charles Graiman
Justin Bruening isMike Knight
Justin Bruening
Mike Knight
Deanna Russo isSarah Graiman
Deanna Russo
Sarah Graiman
Yancey Arias isAlex Torres
Yancey Arias
Alex Torres
Paul Campbell isBilly Morgan
Paul Campbell
Billy Morgan
Smith Cho isZoe Chae
Smith Cho
Zoe Chae

Descriere Knight Rider

Knight Rider este continuarea serialului din 1982 care ne prezintă o mașină K.I.T.T. într-o variantă modernă. Charles Graiman este un om de știință renumit pentru proiectele pe care le-a realizat și totodată creatorul mașinii K.I.T.T. (Knight Industries Three Thousand). K.I.T.T. „pleacă” în căutarea fiicei lui, Sarah Graiman, fiind programat pentru a o proteja în cazul petrecerii unui eveniment care ar aduce moartea tatălui ei. O altă misiune pe care K.I.T.T. o are este găsirea lui Mike Traceur, un tânăr cu pregătire în cadrul forțelor armate, o mai veche cunoștință a familiei Graiman.

Mike Traceur este fost grănicer și pilot de curse de mașini. El este fiul lui Michael Knight, primul pilot al modelului original K.I.T.T.. Mike este foarte reținut în a accepta această nouă slujbă la început pentru că nu consideră că poate să facă ceva care să ajute această agenție. Având în vedere că are foarte multe probleme cu banii, niște indivizi încearcă să îl omoare. Mike acceptă noua slujbă și devine noul șofer al lui K.I.T.T..

Titlu originalKnight Rider
Data lansariiSep. 24, 2008

Lista episoade

1Sezonul 1

(1) comentariu

Lasa un comentariu