X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Klondike

Klondike online subtitrat

Premiera: 20 ianuarie 2014SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Klondike 2014 Online Subtitrat in romana calitate HD. Klondike este un serial lansat pe 20 ianuarie 2014 de aventura, drama, western super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Richard Madden isBill Haskell
Richard Madden
Bill Haskell
Sam Shepard isFather Judge
Sam Shepard
Father Judge
Tim Roth isThe Count
Tim Roth
The Count
Ian Hart isSoapy Smith
Ian Hart
Soapy Smith
Augustus Prew isByron Epstein
Augustus Prew
Byron Epstein
Johnny Simmons isJack London
Johnny Simmons
Jack London
Marton Csokas isThe Superintendent
Marton Csokas
The Superintendent

Descriere Klondike

Mini-seria Klondike spune povestea a șase oameni care nu se cunosc, dar care ajung să lupte împreună pentru supraviețuire și aur, într-un mic orășel de frontieră din neîmblânzitul Teritoriu Yukon, din nordul Canadei, în timpul “Goanei după aur” de la sfârșitul anilor 1890.

Intitulat „Klondike”, după numele celebrului orășel în care se desfășoară întreaga acțiune, serialul este o ecranizare a romanului lui Charlotte Gray „Căutătorii de aur: Cum e să dai lovitura în Klondike”.

Eroii serialului se află într-un ținut cu bogății încă nedescoperite, dar cu condiții extrem de dure, fenomene meteo imprevizibile și personaje periculoase.printre care afaceriști lacomi, curtezane seducătoare și membri ai triburilor locale de amerindieni, care privesc neputincioși cum oamenii și pământurile lor sunt distruse de acești oportuniști cu spirit întreprinzător.

Klondike” este o coproducție între Discovery, Entertainment One Television și Nomadic Pictures, în asociere cu Scott Free Television. Paul Scheuring („Prison Break”, „Pe cont propriu”) este scenaristul principal și unul dintre producătorii executivi, alături de Ridley Scott și David W. Zucker,alaturi de John Morayniss și Michael Rosenberg pentru EOneTv, în timp ce Mike Frislev și Chad Oakes sunt co-producători pentru Nomadic. Josh Goldin si Rachel Abramowitz au colaborat la scrierea câtorva episoade, în calitate de producători-consultanți. Eileen O’Neill și Dolores Gavin sunt producătorii executivi pentru Discovery.

“Klondike” îi are în distribuție pe Richard Madden (“Urzeala tronurilor”), Abbie Cornish (“RoboCop”) sau Sam Shepard (nominalizat la Oscar in The Right Stuff), printre alții.

Titlu originalKlondike
Data lansariiJan. 20, 2014

Lista episoade

1Sezonul 1

Lasa un comentariu