X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Into the Badlands

Into the Badlands online subtitrat

Premiera: 15 noiembrie 2015SERIAL ANULAT

Vezi Acum Into the Badlands 2015 Online Subtitrat in romana calitate HD. Into the Badlands este un serial lansat pe 15 noiembrie 2015 de actiune, aventura, drama super! Vezi acum online gratuit!

Descriere Into the Badlands

Având acțiunea într-un viitor devastat și controlat de către puternici baroni feudali , “Into the Badlands” spune povestea unui războinic nemilos și a unui băiat ce se îmbarcă către o odisee spirituală pe un teren periculos. Peste secole, ca urmare a dezastrelor atât naturale cât și create de om, o nouă societate se ridică, cei mai puternici și brutali crescând prin bogăție și autoritate. Cunoscut sub numele de Badlands, acest teritoriu este divizat și stăpânit de șapte Baroni rivali ce controlează resursele necesare traiului, întărindu-și forțele cu ajutorul armatei loiale numite Clippers. Acești războinici se bucură de statutul și confortul la care populația obișnuită doar visează și sunt dispuși să își riște viața în serviciul Baronilor lor. Puțini Clipperi prind aniversararea de 30 de ani, dar Sunny (Daniel Wu) nu este un Clipper obișnuit. Demostrând capacitățile letale în artele marțiale, Sunny a crescut rapid în ierarhie devenind conducătorul Clipperilor lui Quinn (Marton Csokas) cât și consilierul său de încredere.

Pentru decenii întregi, Quinn a fost incontestabil cel mai puternic Baron, însă cel mai nou Baron al teritoriului, Widow (Emily Beecham), a început să atace transporturile lui Quinn și să-i testeze dorința de luptă. Unul dintre aceste atacuri, îl conduce pe Sunny la M.K. (Aramis Knight), un adolescent ce a supraviețuit unei ambuscade. Sunny ajunge să înțeleagă că tânărul ascunde un secret și că are o recompensă mare pusă pe capul lui. În timp ce Widow își duce lupta împotriva lui Quinn, destinele crudului asasin și a tânărului impulsiv se împletesc. În evoluția relației lor ca profesor-elev, fiecare își va descopei adevărata vocație, iar împreună vor demara o odisee care va face diferența între haos și iluminare pentru toată lumea din Badlands.

Titlu originalInto the Badlands
Data lansariiNov. 15, 2015

Lista episoade

3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

(1) comentariu

Lasa un comentariu