X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
House

House online subtitrat

Premiera: 16 noiembrie 2004SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum House 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. House este un serial lansat pe 16 noiembrie 2004 de comedie, drama, mister super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Hugh Laurie isGregory House
Hugh Laurie
Gregory House
Omar Epps isEric Foreman
Omar Epps
Eric Foreman
Jesse Spencer isRobert Chase
Jesse Spencer
Robert Chase
Peter Jacobson isChris Taub
Peter Jacobson
Chris Taub
Odette Annable isJessica Adams
Odette Annable
Jessica Adams
Charlyne Yi isChi Park
Charlyne Yi
Chi Park

Descriere House

Dr. House – Cine nu-l cunoaște pe dr. Gregory House, medic specializat în diagnosticări și în boli rare? E arogant, cinic, mizantrop, e un om dificil, plin de păcate, care merge greu, din cauza unei probleme la un picior, dar… e un medic strălucit! Acolo unde colegii lui nu găsesc soluții, ca un adevarat anchetator de poliție, dr. House descoperă în corpul pacienților săi sursa răului. Filmul urmărește povestea acestui medic asocial, lipsit de orice maniere și care, dacă ar putea, ar fi în stare să nu vorbească nici măcar cu pacienții lui.

Și pentru că se confruntă zilnic cu propria boală (provenită de la un accident din trecut) el poartă un baston tot timpul, care îi subliniază și mai mult atitudinea brutală, deloc prietenoasă. Deși comportamentul lui atinge adesea limitele antisocialului, House este un diagnostician genial ale cărui gândire neconvențională și instincte fără cusur îi aduc respect din partea tuturor celor care îl cunosc. Un specialist în boli infecțioase, el se inițiază în provocarea de a rezolva și a pune cap la cap problemele pacienților pentru a le salva viețile.

Titlu originalHouse
Data lansariiNov. 16, 2004

Lista episoade

8Sezonul 8
7Sezonul 7
6Sezonul 6
5Sezonul 5
4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

(3) comentarii

Lasa un comentariu