X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Ghostwriter

Ghostwriter online subtitrat

Premiera: 1 noiembrie 2019SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum Ghostwriter 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Ghostwriter este un serial lansat pe 1 noiembrie 2019 de fantastic super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Creator

Actori

Isaac Arellanes isRuben Reyna
Isaac Arellanes
Ruben Reyna
Amadi Chapata isChevon Redmond
Amadi Chapata
Chevon Redmond
Hannah Levinson isDonna Palmer-Moreno
Hannah Levinson
Donna Palmer-Moreno
Justin Sanchez isCurtis Palmer-Moreno
Justin Sanchez
Curtis Palmer-Moreno

Descriere Ghostwriter

Când o fantomă din serialul Ghostwriter online subtitrat bântuie o librărie de cartier și începe să elibereze personaje fictive în lumea reală, patru copii trebuie să facă echipă pentru a rezolva un mister emoționant în jurul afacerii neterminate a fantomei. Ghostwriter urmărește pe Ruben Reyna (Isaac Arellanes) care, împreună cu mama sa Amy (Niccola Correia-Damude), s-au mutat recent la New York pentru a-l ajuta pe bunicul Ernesto (Jay Santiago) să-și administreze librăria din cartier în urma morții bunicii sale.

Necunoscut de sine în împrejurimi noi, Ruben este noul copil din oraș, care își dorește viața de dinainte unde își petrece timpul cu un vechi prieten. Se plânge prea tare de noul său oraș și nu poate dormi. În ciuda acestui fapt, face tot posibilul să se lege cu bunicul său, chiar dacă vecinul de alături și colegul său de școală Chevon Redmond (Amadi Chapata) par să fie întotdeauna acolo.

Titlu originalGhostwriter
Data lansariiNov. 01, 2019

Lista episoade

1Sezonul 1

Lasa un comentariu