X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
For Life

For Life online subtitrat

Premiera: 11 februarie 2020SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum For Life 2020 Online Subtitrat in romana calitate HD. For Life este un serial lansat pe 11 februarie 2020 de super! Vezi acum online gratuit!

Urmatorul episod apare pe: 19.02.2020

Creator

Creator

Actori

Nicholas Pinnock isAaron Wallace
Nicholas Pinnock
Aaron Wallace
Indira Varma isSafiya Masry
Indira Varma
Safiya Masry
Joy Bryant isMarie Wallace
Joy Bryant
Marie Wallace
Boris McGiver isDA Glen Maskins
Boris McGiver
DA Glen Maskins
Glenn Fleshler isFrank Foster
Glenn Fleshler
Frank Foster
Dorian Missick isJamal Bishop
Dorian Missick
Jamal Bishop
Tyla Harris isJasmine Wallace
Tyla Harris
Jasmine Wallace
Timothy Busfield isHenry Roswell
Timothy Busfield
Henry Roswell

Descriere For Life

Un prizonier devine avocat in serialul For Life online subtitrat și se luptă să conteste pedeapsa pe viață primita pentru o crimă pe care nu a comis-o. Versiunea specifică a acelei povești prezentată în For Life, o nouă drama a condamnarii și a salii de judecată a ABC-ului, produsă de 50 Cent, este inspirata din povestea de viata a lui Isaac Wright Jr., un bărbat ce a fost condamnat pe nedrept și care, ulterior, s-a documentat si a facut din inchisoare propriul sau recurs la apel.

Acesta este, în mare parte, creditul emisiunii. În ciuda atmosferei neslefuite a narațiunii și a multitudinilor interpretari menite a ne familiariza cu situația incomoda a lui Aaron Wallace (Nicholas Pinnock), atât în ceea ce privește modul în care el ajunge în inchisoare, cât și capacitatile sale de a invata si pune in aplicare legea să se apere, si pe el și pe ceilalți deținuți, totul din spatele gratiilor, ce doreste show-ul este ca aceasta premisa sa constituie un aspect suculent al poveștii si este imersiunea imediată a publicului într-un amestec ușor neobișnuit al aerului unei drame de închisorii și a procedurilor salilor de judecată.

Titlu originalFor Life
Data lansariiFeb. 11, 2020

Lista episoade

1Sezonul 1
  • RO
    1x1
    Pilot11 februarie 2020

Lasa un comentariu