X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Family Guy

Family Guy online subtitrat

Premiera: 31 ianuarie 1999SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum Family Guy 1999 Online Subtitrat in romana calitate HD. Family Guy este un serial lansat pe 31 ianuarie 1999 de animatie, comedie super! Vezi acum online gratuit!

Urmatorul episod apare pe: 02.03.2020

Creator

Actori

Mike Henry isCleveland Brown / Herbert / Bruce / Consuela / Greased-Up Deaf Guy
Mike Henry
Cleveland Brown / Herbert / Bruce / Consuela / Greased-Up Deaf Guy
Alex Borstein isLois Griffin / Tricia Takanawa / Loretta Brown / Barbara Pewterschmidt (voice)
Alex Borstein
Lois Griffin / Tricia Takanawa / Loretta Brown / Barbara Pewterschmidt (voice)
Mila Kunis isMeg Griffin (voice)
Mila Kunis
Meg Griffin (voice)
Seth Green isChris Griffin (voice)
Seth Green
Chris Griffin (voice)
Seth MacFarlane isPeter Griffin / Brian Griffin / Stewie Griffin / Glenn Quagmire / Tom Tucker (voice)
Seth MacFarlane
Peter Griffin / Brian Griffin / Stewie Griffin / Glenn Quagmire / Tom Tucker (voice)

Descriere Family Guy

Familia mea dementă – Family Guy (O Familie Dementă) este un serial animat american despre o familie ce locuiește într-o suburbie a orașului Quahog. A fost creat de Seth McFarlane pentru Fox în 1999.

Serialul Family Guy’ este faimos pentru folosirea umorului absurd de obicei sub forma unor flashback-uri. Serialul a fost oprit în 2000 și apoi din nou în 2002, dar vânzările DVD și numărul mare de vizionări ale reluărilor difuzate pe canalul Adult Swim au convins FOX să reia serialul în 2005. Este unul din puținele seriale din istoria televiziunii care au fost anulate apoi reînnoite doar pe baza numărului mare de fani.

Creatorul Seth MacFarlane interpretează vocile multora dintre caractere (Peter, Brian, Stewie, Glenn Quagmire, Tom Tucker și alții), lucrând și ca scenarist. Alți actori: Mila Kunis (Meg Griffin), Seth Green (Chris Griffin), Alex Borstein (Lois, Tricia Takanawa, Loretta Brown), Mike Henry (Cleveland, Cleveland Jr, Performance Artist, Herbert și Greased-up Deaf Guy), și Patrick Warburton (Joe Swanson).

Primele două sezoane al serialului Family Guy’ au fost făcute începând cu anul 1999 după ce Larry shorts (predecesorul) a atras atenția televiziunii FOX. Anularea a fost anunțată dar cu ajutorul fanilor și a unei schimbări de putere la FOX s-a contramandat deciza și s-a făcut un al treilea sezon după care a fost iar anulat. Redifuzări pe Teletoon și Adult Swim au ajutat la vânzările pe DVD să ajungă la 2,2 milioane de copii într-un an, acest lucru înnoind interesul rețelei FOX.

Family Guy s-a întors în producție în 2004 făcând încă două sezoane și un film lansat doar pe dvd Stewie Griffin: The Untold Story. Un un al șaptelea sezon va fi difuzat începând cu toamna anului 2008.

Titlu originalFamily Guy
Data lansariiJan. 31, 1999

Lista episoade

18Sezonul 18
17Sezonul 17
16Sezonul 16
15Sezonul 15
14Sezonul 14
13Sezonul 13
12Sezonul 12
11Sezonul 11
10Sezonul 10
9Sezonul 9
8Sezonul 8
7Sezonul 7
6Sezonul 6
5Sezonul 5
4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

(1) comentariu

Lasa un comentariu