X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Eureka

Eureka online subtitrat

Premiera: 18 iulie 2006SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Eureka 2006 Online Subtitrat in romana calitate HD. Eureka este un serial lansat pe 18 iulie 2006 de aventura, comedie, drama super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Colin Ferguson isSheriff Jack Carter
Colin Ferguson
Sheriff Jack Carter
Joe Morton isHenry Deacon
Joe Morton
Henry Deacon
Neil Grayston isDouglas Fargo / S.A.R.A.H.
Neil Grayston
Douglas Fargo / S.A.R.A.H.
Niall Matter isZane Donovan
Niall Matter
Zane Donovan

Descriere Eureka

Eureka pare a fi un orășel obișnuit din nord-vestul Pacificului, însă, de fapt, este o comunitate secretă de oameni geniali, desemnați de guvernul Statelor Unite să conducă cercetări și să dezvolte proiecte științifice strict secrete. Astfel, ceea ce ei au creat, fără să realizeze, este un loc în care orice lucru imaginabil se poate întâmpla…și se întâmplă.

Jack Carter, șerif al SUA, ajunge în orășelul strict secret Eureka după un accident de mașină, în timp ce o ducea pe fiica sa rebelă, Zoe, înapoi la mama sa în Los Angeles, California. Iată însă că unul dintre experimentele la care lucrau străluciții savanți evoluează prost și șeriful orașului e rănit, iar Jack e ales să îi țină locul. Alegerea este motivată nu neapărat de perspicacitatea lui intelectuală, el neffind un geniu, ci de empatia și capacitatea lui de a stabili legături cu cei din jur. În scurtă vreme, Jack descoperă că viața în Eureka nu e niciodată atât de simplă pe cât ar fi sperat el, fiind nevoit de multe ori să salveze Eureka și astfel întreaga lume de ceea ce putea să fie o catastrofă de proporții.

Titlu originalEureka
Data lansariiJul. 18, 2006

Lista episoade

5Sezonul 5
4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu