X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Deadwater Fell

Deadwater Fell online subtitrat

Premiera: 10 ianuarie 2020SERIAL INCHEIAT
Gen: ,

Vezi Acum Deadwater Fell 2020 Online Subtitrat in romana calitate HD. Deadwater Fell este un serial lansat pe 10 ianuarie 2020 de crima, drama super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Creator

Actori

David Tennant isTom Kendrick
David Tennant
Tom Kendrick
Cush Jumbo isJess Milner
Cush Jumbo
Jess Milner
Anna Madeley isKate Kendrick
Anna Madeley
Kate Kendrick

Descriere Deadwater Fell

Când o familie aparent perfectă și fericită din mini seria Deadwater Fell este ucisă de cineva pe care au cunoscut și au avut încredere, apar fisuri pe suprafața unei comunități presupus idilice. Deadwater Fell este un thriller în patru părți, care începe la fel de misterios ca o drama pe care urmează să o transmită. Între o cursă de biciclete care are loc în timp ce toți locuitorii privesc, vedem sclipiri ale unei clădiri arse, apoi o mașină care iese pe drum și crabii căzând, apoi un examinator criminalist prezintă diverse elemente de probă într-un laborator … dar despre ce este vorba?

Desigur, a intra în detalii sau a răspunde la această întrebare ar fi să dau un spoiler, așa că buzele mele vor rămâne strâns etanșate. Este sigur să spunem că premisa ne spune că focul are loc în locuința pe care GP-ul local Tom Kendrick (David Tennant) o împarte cu soția sa, Kate (Anna Madeley) și cu cei trei copii ai lor și pur și simplu pun întrebarea dacă totul este atât de simplu pe cât pare, sau a avut loc un fel de joc neplăcut?

Titlu originalDeadwater Fell
Data lansariiJan. 10, 2020

Lista episoade

1Sezonul 1

(1) comentariu

Lasa un comentariu