X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Criminal Minds

Criminal Minds online subtitrat

Premiera: 22 septembrie 2005 SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum Criminal Minds 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. Criminal Minds este un serial lansat pe 22 septembrie 2005 de crima, drama, mister super! Vezi acum online gratuit!

Urmatorul episod apare pe: 23.01.2020

Creator

Jeff Davis
Creator

Actori

Kirsten Vangsness isPenelope Garcia
Kirsten Vangsness
Penelope Garcia
A.J. Cook isJennifer Jareau
A.J. Cook
Jennifer Jareau

Descriere Criminal Minds

Minti criminale – Criminal Minds online subtitrat are in centru o echipa de elita de specialisti FBI care analizeaza cele mai bolnave minti criminale ale tarii, anticipandu-le urmatoarele miscari inainte ca acestea sa loveasca din nou. Cel mai experimentat agent din Unitatea de Analiza Comportamentala este David Rossi, membru fondator UAC, care revine pentru a ajuta echipa sa rezolve noi cazuri. Seful echipei e agentul special Aaron Hotchner, un specialist de exceptie capabil sa castige increderea oamenilor si sa le afle secretele.

Ceilalti membri sunt Emily Prentiss, fiica unor diplomati puternici care au lucrat cu Hotchner; agentul special Derek Morgan, expert in crime cu motvatie obsesionala; agentul special dr. Spencer Reid, un geniu evident neinteles al carui IQ social e urias; Jennifer “J.J.” Jareau, o tanara agenta plina de incredere si care e elementul de legatura intre unitate si echipa, si Penelope Garcia, un geniu al computerelor care ajuta in faza de cercetare a cazurilor.

Fiecare membru din Minti criminale – Criminal Minds online subtitrat contribuie cu propria sa expertiza si, impreuna, ei identifica motivatiile pradatorilor pentru a reusi sa-i opreasca la timp.

Titlu original Criminal Minds
Data lansarii Sep. 22, 2005

Lista episoade

15 Sezonul 15
14 Sezonul 14
13 Sezonul 13
12 Sezonul 12
11 Sezonul 11
10 Sezonul 10
9 Sezonul 9
8 Sezonul 8
7 Sezonul 7
6 Sezonul 6
5 Sezonul 5
4 Sezonul 4
3 Sezonul 3
2 Sezonul 2
1 Sezonul 1

Lasa un comentariu