X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Carnivàle

Carnivàle online subtitrat

Premiera: 14 septembrie 2003SERIAL INCHEIAT

Vezi Acum Carnivàle 2003 Online Subtitrat in romana calitate HD. Carnivàle este un serial lansat pe 14 septembrie 2003 de drama, fantastic, mister super! Vezi acum online gratuit!

Creator

Actori

Clancy Brown isBrother Justin
Clancy Brown
Brother Justin
Tim DeKay isClayton Jones
Tim DeKay
Clayton Jones
Cynthia Ettinger isRita Sue Dreifuss
Cynthia Ettinger
Rita Sue Dreifuss
Carla Gallo isLibby Dreifuss
Carla Gallo
Libby Dreifuss
Toby Huss isStumpy Dreifuss
Toby Huss
Stumpy Dreifuss
Amy Madigan isIris Crowe
Amy Madigan
Iris Crowe

Descriere Carnivàle

1934. Dust Bowl, desertul din Oklahoma. Ultima epoca a magiei. Intr-o vreme cu uriase furtuni de nisip, epidemii cumplite, seceta si foamete – toate semne ale furiei divine si ale apropierii Apocalipsei -ultima lupta intre Bine si Rau este gata sa inceapa. Batalia va avea loc in inima unui imperiu numit America. Si cand vremurile vor fi apuse, omenirea va fi renuntat pentru totdeauna la miracole pentru intelepciune.

CARNIVÀLE urmareste un carnaval pelegrin, in calatoria sa prin Dust Bowl, avand in centrul atentiei un fugar de 18 ani cu puteri nebanuite, care este luat de acest carnaval si incantatorul, misteriosul evanghelist, care in cele din urma ii va iesi in cale.

Cele 12 episoade ale serialului de fictiune se petrec intr-un timp in care omenirea e stapanita de neliniste, in timp ce Raul se ridica peste intregul pamant si marea criza economica si sociala isi pune o aprenta dura asupra Americii.

Dupa moartea mamei sale, Ben Hawkins (Nick Stahl), care a fugit dintr-o banda si este urmarit pentru crima, este gasit si luat de un carnaval pelegrin condus de un impresar misterios si necunoscut, numit “Managementul” si este inconjurat de monstri si proscrisi.

Insasi componenta trupei este mistica – piticul, doamna cu barba, gemenele siameze si femeia care a fost ani de zile in coma – toti acestia sunt printre membrii ei. Hawkins incepe sa-si descopere incet propriile puteri supranaturale – puteri care au urmari neprevazute si poate chiar mortale…

Se intampla minuni. Puterile magice ale lui Ben Hawkins scot la iveala raul din oamenii marsavi si ridica puterea binelui: vindeca piciorul infirm al unei fetite, insanatoseste un bolnav la pat si face multe alte minuni care dovedesc puterea binelui. In acelasi timp si raul este prezent.

Evenimente paralele se petrec in Mintern, California, unde fratele Justin Crowe (Clancy Brown), un pastor metodist de orasel, este chinuit de viziuni si vise apocaliptice. Si el are puteri indelung reprimate.

Amandoi, Ben si fratele Justin se gasesc smulsi din vietile lor pentru a realiza ca aceasta lume pe care ei credeau ca o cunosc – aceasta realitate fragila si prozaica, impartasita de catre omenire – este de fapt o tabla de sah ce reprezinta campul de batalie pentru stravechiul conflict intre Lumina si Intuneric, iar ei sunt jucatorii cheie in aceasta lupta.

Titlu originalCarnivàle
Data lansariiSep. 14, 2003

Lista episoade

2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu