X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Ancient Aliens

Ancient Aliens online subtitrat

Premiera: 20 aprilie 2010 SERIAL IN DERULARE

Vezi Acum Ancient Aliens 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. Ancient Aliens este un serial lansat pe 20 aprilie 2010 de documentar, istoric, mister, sf super! Vezi acum online gratuit!

Descriere Ancient Aliens

Serialul documentar produs de History Channel vine sa aduca in atentia noastra teoriile lansate de un cercetator elvetian, von Daniken, conform carora creatiile megalitice antice se datoreaza prezentei extraterestrilor pe Pamant. Cartea lui von Daniken, aparuta in 1968, a creat o adevarata isterie in lumea celor care doreau sa creada in existenta extraterestrilor si a avut un impact fantastic asupra literaturii SF. Ea a fost insa luata total in deradere de reprezentantii arheologiei si in general de oamenii de stiinta apreciati. Intrebarea care se pune insa este daca teoria elvetianului nu este insa mai mult decat o teorie SF.

Numeroase rationamente si speculatii despre constructiile megalitice antice , despre desenele de pe peretii unor pesteri, dar si „ciudate coincidente” ale folositii acelorasi tehnici de neexplicat in cazul unor constructii facute la distante de mii si mii de km, intr-o perioada de timp care nu permitea contactul direct al unor civilizatii aflate la aceasta distanta ne pun pe ganduri. Documentarul le prezinta pe rand aducand argumentele unor persoane pro sau contra si deschide imaginatia fiecaruia dintre telespectatori.

Titlu original Ancient Aliens
Data lansarii Apr. 20, 2010

Lista episoade

14 Sezonul 14
13 Sezonul 13
12 Sezonul 12
11 Sezonul 11
10 Sezonul 10
9 Sezonul 9
8 Sezonul 8
7 Sezonul 7
6 Sezonul 6
5 Sezonul 5
4 Sezonul 4
3 Sezonul 3
2 Sezonul 2
1 Sezonul 1

Lasa un comentariu