<iframe width="560" height="315" src="https://vezi-online.org/sursa/embed.php?trembed=1&trid=164233&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  • Openload
  • Netu
The Game

The Game online subtitrat

What do you get for the man who has everything?Premiera: 12.09.1997United StatesDurata: 129 min.R
Votul tau: 0
9 1 vot

Video trailer

Director

Actori

Michael Douglas isNicholas Van Orton
Nicholas Van Orton
Sean Penn isConrad Van Orton
Conrad Van Orton
James Rebhorn isJim Feingold
Jim Feingold
Spike Jonze isAirbag EMT Beltran
Airbag EMT Beltran
Anna Katarina isElizabeth
Elizabeth
Scott Hunter McGuire isYoung Nicholas
Young Nicholas

Descriere

Jocul – Un joc.Creat special pentru fiecare participant. Gândeste-te la el ca la o minunatã vacantã, cu exceptia cã nu te deplasezi tu nicãieri, ci vine ea la tine… Pînã acum nu am primit reclamatii de la nici un client! Nu existã reguli în “The Game”.

Nicholas Van Orton (MICHAEL DOUGLAS) este un afacerist de succes care s-a obisnuit sã detinã controlul asupra investitiilor si relatiilor sale. Viata sa ordonatã va suferi o schimbare profundã din momentul în care fratele sãu Conrad (SEAN PENN) îi va da de ziua sa un cadou mai putin obisnuit – un joc incitant – care va atrage dupã sine niste consecinte devastatoare. Dupã ce Nicholas va da curs acestui joc, îi vor apãrea în cale o serie de obstacole, în ciuda faptului cã nu cunostea prea bine regulile si nici obiectivul final al acestuia. Nicholas va descoperi curând cã este urmãrit în propria casã de niste conspiratori necunoscuti a cãror intentie pare a fi destabilizarea vietii lui.

Vizioneaza The Game 1997 online subtitrat in romana la calitate HD.
Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film mai jos.

Titlu originalThe Game
IMDb Rating7.8 296,955
TMDb Rating7.5

Lasa un comentariu