<iframe width="560" height="315" src="https://vezi-online.org/sursa/embed.php?trembed=1&trid=176204&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  • Openload
  • Netu
El Cid

El Cid online subtitrat

The GREATEST ROMANCE and ADVENTURE in a THOUSAND YEARS!Premiera: 24.10.1961Italy, USADurata: 182 min.APPROVED
Votul tau: 0
9.1 7 voturi

Video trailer

Director

Anthony Mann
Director

Actori

Raf Vallone isCount Ordóñez
Count Ordóñez
Geneviève Page isPrincess Urraca
Princess Urraca
John Fraser isPrince Alfonso
Prince Alfonso
Gary Raymond isPrince Sancho
Prince Sancho
Ralph Truman isKing Ferdinand
King Ferdinand

Descriere

Cidul – Legendarul erou spaniol Rodrigo Diaz reuseste sa-i alunge pe mauri din Spania, fara a se abate de la regulile onoarei cavaleresti.

Spania secolului al unsprezecelea era cotropita de mauri care-si facusera fortarete. El Cid, legendarul erou spaniol Rodrigo Diaz, reuseste sa-si invinga dusmanii in lupta (interpretat de Charlton Heston, actor ales de Anthony Mann si pentru aspectul fizic impunator): deopotriva curajos dar si indurator, nobilul cruta vietile unor mauri invinsi, ceea ce atrage asupra sa invinuirea de tradator. Acela care il acuza este, insa, tatal iubitei sale – iar in lupta ce urma firesc, ca raspuns a onoarei ce trebuia aparata, Gomez este ucis. Jimena, desi acceptase casatoria cu Rodrigo, se retrage la manastire, sfasiata intre indoiala si iubire.

El Cid reuseste sa-l invinga pe imparatul african ce invadase Valencia, iar locuitorii acestui tinut ii ofera tronul, acesta insa refuzindu-i. Este lovit de o sageata ratacita si cu ultimile puteri, eroul nostru ii convige pe luptatorii sai pentru o ultima lupta de alungarea maurilor din Spania. O drama romantica,un supererou, o iubire zbuciumata desfasurate pe fundalul razboiului dintre spanioli si mauri.

Vizioneaza El Cid 1961 online subtitrat in romana la calitate HD.
Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film mai jos.

Titlu originalEl Cid
IMDb Rating7.3 10,889
TMDb Rating6.8

Lasa un comentariu