<iframe width="560" height="315" src="https://vezi-online.org/sursa/embed.php?trembed=1&trid=177509&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  • Openload
  • Netu
Easy Rider

Easy Rider online subtitrat

A man went looking for America and couldn’t find it anywhere...Premiera: 07.05.1969USADurata: 95 min.R
Votul tau: 0
9.7 3 voturi

Video trailer

Director

Actori

Descriere

Parteneri de „afaceri” și buni prieteni, Wyatt și Billy cumpără droguri din Mexic, le vând în Los Angeles, iar cu banii scoși pornesc cu motocicletele de-a lungul S.U.A., în căutarea Americii. În drumul lor către Mardis Gras, cei doi întâlnesc în cale autostopiști, un avocat beat, o celulă, un bordel și moartea unui prieten.

Easy Rider, un film nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu original este prezentarea stilului de viata al motociclistilor ce strabat drumurile.

Dupa o tranzactie cu droguri din care obtin o multime de bani Billy si cu Wyatt decid sa-si cumpere niste motociclete si sa traverseze America pentru a ajunge la Mardi Gras in aventura vietii lor.

Pe drum ei intalnesc tot felul de persoane: hippies, un avocat George Hanson care vroiau sa fie si ei liberi, dar si alte personaje prin orasele pe unde treceau care reprezentau America in anii 60.Filmul prezinta pe drumul celor 2 motociclisti peisaje foarte frumoase si interesante ale Americii pe niste melodii celebre, probabil cea mai relevanta fiind Born to be wild.

Vizioneaza Easy Rider 1969 online subtitrat in romana la calitate HD.
Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film mai jos.

Titlu originalEasy Rider
IMDb Rating7.4 83,004
TMDb Rating7.1

Lasa un comentariu