X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Zathura: A Space Adventure

Zathura: A Space Adventure 2005 Online Subtitrat

Premiera: 6 noiembrie 2005

Vezi Acum Zathura: A Space Adventure 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. Zathura: A Space Adventure este un film lansat in 2005 de actiune, aventura, comedie, familie, fantastic, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Jon Favreau
Director

Actori

Josh Hutcherson isWalter Budwing
Josh Hutcherson
Walter Budwing
Jonah Bobo isDanny Budwing
Jonah Bobo
Danny Budwing
Dax Shepard isAstronaut
Dax Shepard
Astronaut
Kristen Stewart isLisa Budwing
Kristen Stewart
Lisa Budwing
Tim Robbins isMr. Budwing
Tim Robbins
Mr. Budwing
Frank Oz isRobot (voice)
Frank Oz
Robot (voice)
Derek Mears isLead Zorgon
Derek Mears
Lead Zorgon

Descriere Zathura: A Space Adventure

ZATHURA: O Aventura Spatiala este povestea a doi frati certareti care sunt impinsi in cel mai indepartat si intunecat loc din spatiul cosmic in timp ce se jucau un joc misterios, pe care il descoperisera in pivnita casei.

Acum ei trebuie sa depaseasca diferendele lor si sa lucreze impreuna pentru a termina jocul altfel vor fi inchisi in spatiul extraterestru pentru totdeauna.

Dupa ce tatal lor (Tim Robbins) pleaca la serviciu, lasandu-i in grija surorii lor mai mari (Kristen Stewart), Danny (Jonah Bobo) de sase ani si Walter (Josh Hutcherson) de 10 ani ori se enerveaza reciproc ori sunt total plictisiti.

Cand cearta se agraveaza si Walter incepe sa-l fugareasca, Danny se ascunde intr-o servanta. Dar Walter il prinde si drept razbunare, il impinge pe Danny in intunecata si infricosatoarea lor pivnita unde el descopera un vechi joc din metal, „Zathura”.
Dupa ce incearca fara succes sa-l determine pe fratele sau sa joace jocul impreuna, Danny incepe sa se joace de unul singur.

Titlu original Zathura: A Space Adventure
Nota IMDb 6.1 din 76,203 voturi

Download Zathura: A Space Adventure

Lasa un comentariu