X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Your Highness

Your Highness 2011 Online Subtitrat

Premiera: 8 aprilie 2011

Vezi Acum Your Highness 2011 Online Subtitrat in romana calitate HD. Your Highness este un film lansat in 2011 de aventura, comedie, fantastic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere Your Highness

De-a lungul istoriei, legendele cu cavaleri au consacrat acte de vitejie înfăptuite de cavaleri arătoși care salvează fecioare în pericol, hăcuiesc dragoni și înving răul. Dar în spatele multor eroi se afla uneori câte un frate mai mic și bun de nimic, ale cărui unice fapte de bravură sunt să nu-și încurce fratele viteaz, să se ferească de dragoni sau de rău, în general.

Danny McBride și James Franco fac echipă în Your Highness, unde aventurile sunt extrem de comice și unde fantasticul unei lumi de poveste este ingredientul principal al unor fapte nerușinat de curajoase. Este povestea a doi prinți cu o misiune: ca să-și salveze regatul, trebuie mai întâi s-o salveze pe logodnica aceluia dintre ei care urmează să urce pe tron.

Thadeous (McBride) și-a petrecut toată viața până acum urmărind neputincios cum fratele său mai mare Fabious (Franco) cucerea bătălie după bătălie, dar și inimile tuturor supușilor săi. Sătul să tot fie lăsat deoparte – de la aventuri, adorație, dar și de la succesiunea pe tronul regatului, Thadeous se hotărăște să-și ducă zilele tot într-o petrecere, cu ierburi magice, băutură multă și fete ușuratice. Dar când cea care urma să-i devină soție lui Fabious, Belladonna (Zooey Deschanel), este răpită de vrăjitorul diabolic Leezar (Justin Theroux), regele îi dă nevolnicului Thadeous un ultimatum: ori e bărbat și-și ajută fratele, ori dispare din fața lui pentru totdeauna.

Titlu original Your Highness
Nota IMDb 5.5 din 89,650 voturi

Lasa un comentariu