X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Yesterday

Yesterday 2019 Online Subtitrat

Premiera: 27 iunie 2019

Vezi Acum Yesterday 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Yesterday este un film lansat in 2019 de comedie, fantastic, muzical super!
Vezi acum online gratuit!

  • Informatii
  • Actori

Director

Danny Boyle
Director

Actori

Himesh Patel isJack Malik
Himesh Patel
Jack Malik
Lily James isEllie Appleton
Lily James
Ellie Appleton
Ed Sheeran isEd Sheeran
Ed Sheeran
Ed Sheeran
Kate McKinnon isDebra Hammer
Kate McKinnon
Debra Hammer
Meera Syal isSheila Malik
Meera Syal
Sheila Malik

Descriere Yesterday

O comedie rock-n-roll despre muzică, visuri, prietenie și lungul drum care duce spre iubirea vieții tale.

Jack Malik (Himesh Patel, din serialul BBC Eastenders) este un cantautor dintr-un orășel estival englezesc, a cărui faimă modestă se evaporă rapid, în ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilărie, Ellie (Lily James, din Mamma Mia! Here We Go Again). Dar, după ce e lovit de un autobuz în timpul unei bizare pene de curent care întunecă tot globul, Jack se trezește într-o lume în care Beatleșii nu au existat niciodată, și atunci îi vine o idee care îi va complica foarte rău viața.

Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea, și, cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre vechea lui viață și cea din prezent începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui, și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.

Pe coloana sonoră vom regăsi cele mai îndrăgite hituri ale Beatleșilor în versiune modernă, și îi vom vedea pe Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon și Ed Sheeran.

Titlu originalYesterday
Nota IMDb6.9 din 59127 voturi

Download Yesterday

(1) comentariu

  • S Sorin9 noiembrie 2019

    Superb! Excelent! Nu am cuvinte sa exprim adevaratul feeling. Ce sa zic? Ma bun ca „La-La Land”, mai deconectant ca „The Devil Wears Prada”, mai amuzant ca „Boogie Woogie”. Definitiv de vazut! Si…. ca o premonitie: o sa primeasca un Oscar. Pentru coloana sonora, sau pentru scenariu, dar cu siguranta, va lua!

Lasa un comentariu