HDPlayworking-girl
loading...
Working Girl

Working Girl 1988 Online Subtitrat

Premiera: 20 decembrie 1988Durata: 114 min.

Vezi Acum Working Girl 1988 Online Subtitrat in romana calitate HD. Working Girl este un film lansat in 1988 de comedie, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Director

Mike Nichols
Director

Actori

Harrison Ford isJack Trainer
Jack Trainer
Melanie Griffith isTess McGill
Tess McGill
Sigourney Weaver isKatharine Parker
Katharine Parker
Alec Baldwin isMick Dugan
Mick Dugan
Philip Bosco isOren Trask
Oren Trask
Kevin Spacey isBob Speck
Bob Speck

Descriere Working Girl

O femeie face carieră – Nemultumita de slujba si de relatia cu prietenul sau, un adevarat pierde-vara, Tess McGill decide sa isi schimbe viata. Se angajeaza in postul de secretara la o firma importanta, de pe Wall Street. Sefa sa, interpretata de Sigourney Weaver, este o adevarata femeie de afaceri, a carei figura aparent amabila ascunde o fire rautacioasa. Katherine Parker are prostul obicei de a isi insusi ideile angajatilor sai, fara a le acorda macar o simpla multumire.

In urma unui accident, Katherine este pusa in imposibilitatea de a mai merge la birou, iar Tess este obligata de imprejurari sa ii tina locul in fata unor clienti noi.

Simtul afacerist innascut, cantitatea considerabila de bun simt si imaginatia bogata, o ajuta pe Tess sa patrunda in cele mai inalte cercuri de afaceri New Yorkeze. Pe parcursul asscensiunii, ea se indragosteste de Jack Trainer (Harrison Fors), director executiv al firmei si iubitul intepatei Katherine.

Titlu original

Working Girl

Nota IMDb6.8 din 46,309 voturi

(2) comentarii

Lasa un comentariu