X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Working Girl

Working Girl 1988 Online Subtitrat

Premiera: 20 decembrie 1988

Vezi Acum Working Girl 1988 Online Subtitrat in romana calitate HD. Working Girl este un film lansat in 1988 de comedie, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

  • Informatii
  • Actori

Director

Mike Nichols
Director

Actori

Harrison Ford isJack Trainer
Harrison Ford
Jack Trainer
Melanie Griffith isTess McGill
Melanie Griffith
Tess McGill
Sigourney Weaver isKatharine Parker
Sigourney Weaver
Katharine Parker
Alec Baldwin isMick Dugan
Alec Baldwin
Mick Dugan
Philip Bosco isOren Trask
Philip Bosco
Oren Trask
Kevin Spacey isBob Speck
Kevin Spacey
Bob Speck

Descriere Working Girl

O femeie face carieră – Nemultumita de slujba si de relatia cu prietenul sau, un adevarat pierde-vara, Tess McGill decide sa isi schimbe viata. Se angajeaza in postul de secretara la o firma importanta, de pe Wall Street. Sefa sa, interpretata de Sigourney Weaver, este o adevarata femeie de afaceri, a carei figura aparent amabila ascunde o fire rautacioasa. Katherine Parker are prostul obicei de a isi insusi ideile angajatilor sai, fara a le acorda macar o simpla multumire.

In urma unui accident, Katherine este pusa in imposibilitatea de a mai merge la birou, iar Tess este obligata de imprejurari sa ii tina locul in fata unor clienti noi.

Simtul afacerist innascut, cantitatea considerabila de bun simt si imaginatia bogata, o ajuta pe Tess sa patrunda in cele mai inalte cercuri de afaceri New Yorkeze. Pe parcursul asscensiunii, ea se indragosteste de Jack Trainer (Harrison Fors), director executiv al firmei si iubitul intepatei Katherine.

Titlu originalWorking Girl
Nota IMDb6.8 din 46,309 voturi

(2) comentarii

Lasa un comentariu