X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Welcome to the Rileys

Welcome to the Rileys 2010 Online Subtitrat

Premiera: 29 octombrie 2010
Gen:

Vezi Acum Welcome to the Rileys 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. Welcome to the Rileys este un film lansat in 2010 de drama super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Welcome to the Rileys

Welcome to the Rileys spune povestea lui Doug Riley (James Gandolfini) și a soției lui, Lois (Melissa Leo), care au viața dată peste cap de la moartea fiicei lor, ucisă în urmă cu opt ani.

Doug a ajuns să aibă o relație extraconjugală cu o chelneriță, Vivian, iar Louis trăiește cu sentimentul unei puternice vinovății pentru pierderea fiicei Emily. Evită să iasă din casă, iar când o face este doar pentru a merge la pastorul local, ca să se spovedească.

Atunci când și Vivian moare, Doug este pierdut. O călătorie de afaceri către Baton Rouge îi prilejuiește un popas într-un club de striptease. O adolescentă de 16 ani îi face un număr de streaptease privat. Merge la ea acasă, și îi face o propunere: îi va da 100 de dolari pe zi dacă va fi lăsat să stea la ea o vreme, ca să-și limpezească gândurile. Fără sex. Chiar dacă Mallory nu este obișnuită să primească bani fără să ofere nimic în schimb, acceptă propunerea, iar Doug își sună nevasta să spună că nu se mai întoarce acasă. Doug încearcă să schimbe viața lui Mallory, care este – în fond – o minoră care practică prostituția.

Pe de altă parte, Lois își dă seama că singura soluție ca să-și salveze căsnicia este să plece în căutarea soțului, așa că urcă la volan, prima dată în opt ani, și pleacă pe urmele lui Doug, către Louisiana.
Odată ajunsă la destinație, suferă un șoc când află că soțul ei locuiește cu o adolescentă de 16 ani. Dar nu poate să nu observe asemănarea dintre fată și Emily, fiica pierdută. Lois rămâne alături de soțul ei și de Mallory, într-un surogat de familie. Vor accepta cei trei implicațiile unei astfel de conviețuiri?

Titlu original Welcome to the Rileys
Nota IMDb 7.0 din voturi

Lasa un comentariu