X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Welcome to Marwen

Welcome to Marwen 2018 Online Subtitrat

Premiera: 21 decembrie 2018

Vezi Acum Welcome to Marwen 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Welcome to Marwen este un film lansat in 2018 de biografic, comedie, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Steve Carell isMark Hogancamp
Steve Carell
Mark Hogancamp
Diane Kruger isDeja Thoris
Diane Kruger
Deja Thoris
Falk Hentschel isHauptsturmführer Ludwig Topf
Falk Hentschel
Hauptsturmführer Ludwig Topf

Descriere Welcome to Marwen

Victimă a unui atac brutal, Mark Hogancamp (Steve Carell) găsește un mijloc terapeutic neobișnuit în dificilul lui proces de recuperare.

Titlu original Welcome to Marwen
Nota IMDb 5.9 din 3834 voturi

Download Welcome to Marwen

(1) comentariu

  • S Sorin 7 aprilie 2019

    Foarte bun. O drama cu largi pasage de animatie (de genul papusi animate), inspirat din fapt real. Mark era un artist grafician intr-un orasel mic, care se ocupa in general cu desene pentru benzi desenate si expozitie de grafica. El cade victima unui atac al unui grup de huligani, care il bat rau la iesirea dintr-un bar pe simplul motiv ca atunci cand l-au facut „poponar” si ca se imbraca cu haine femeiesti, el a raspuns ca nu este si doar poarta din cand in cand pantofi de dama dar numai in casa, pentru ca il inspira in creatia sa. In urma bataii Mark devine amnezic, si desigur cu sechele fizice pe viata. Pentru a isi reface viata asa cum mai era posibil, Mark se inchipuie intr-o lume de papausi animate, in care el era Capitanul de Aviatie Hogi, care lupta in razboiul al doile mondial impotriva nazistilor in Belgia. Inamicii sai nazisti din lumea inchipuita erau de fapt echivalentul gastii de huligani care l-au batut iar camarazii sai – de fapt numai femei – erau persoanele si prietenii care l-au ajutat sa treca peste trauma cauzata de bataie. In cele din urma, cu ajutorul personajelor apusi reuseste sa se reabiliteze mental, sa isi sustina pledoaria in curtea de judecata unde erau judacti atacatorii, si sa isi reia viata de desnator, fara insa asi recapata memoria. Mark traieste si acum si continua sa creeze benzi desenate si sa particie la expozitii de fotografie dupa desene sau dupa sene cu papausi animate. Oraselul din Belgia in care isi imagina Mark ca era Capt. Hogi se numea Marwen, de la Mark si Wendy (cea care l-a gasit aproape mort in mijlocul strazii dupa ce a fost batut).

Lasa un comentariu