X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
We Own the Night

We Own the Night 2007 Online Subtitrat

Premiera: 25 mai 2007

Vezi Acum We Own the Night 2007 Online Subtitrat in romana calitate HD. We Own the Night este un film lansat in 2007 de crima, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

James Gray
Director

Actori

Joaquin Phoenix isBobby Green
Joaquin Phoenix
Bobby Green
Eva Mendes isAmanda Juarez
Eva Mendes
Amanda Juarez
Alex Veadov isVadim Nezhinski
Alex Veadov
Vadim Nezhinski
Mark Wahlberg isJoseph Grusinsky
Mark Wahlberg
Joseph Grusinsky
Robert Duvall isBurt Grusinsky
Robert Duvall
Burt Grusinsky
Antoni Corone isMichael Solo
Antoni Corone
Michael Solo
Tony Musante isJack Shapiro
Tony Musante
Jack Shapiro
Danny Hoch isJumbo Falsetti
Danny Hoch
Jumbo Falsetti
Oleg Taktarov isPavel Lubyarsky
Oleg Taktarov
Pavel Lubyarsky

Descriere We Own the Night

Noaptea e a noastra – Pe fundalul sangeroaselor conflicte din anii ’80 dintre politia New York-ului si mafia ruseasca, Bobby deschide un club de noapte, constient fiind ca aceasta activitate inseamna a inchide ochii la o serie de infractiuni. Bobby isi da seama ca nimeni nu trebuie sa afle ca tatal sau, Burt, este seful-adjunct al politiei si ca fratele sau viseaza si el la o cariera in politie. Cand mafia ruseasca declara razboi NYPD, Bobby trebuie sa aleaga intre viata sa de lux si familie.

Familia cu pricina este alcătuită dintr-un tată, șef la poliție (Burt Grusinski jucat de Robert Duval) și doi fii (fiul mai mare, Joseph, jucat de Mark Wahlberg, polițist de frunte, călcând pe urmele tatălui său; fiul mic, Bobby, jucat de Joaquin Phoenix, oaia neagră). Bobby a lepădat numele de familie al tatălui și l-a adoptat pe cel al mamei, de Green. În timp ce tatăl său și fratele mai mare se străduiesc să lupte împotriva corupției, vânzătorilor de droguri, crimelor, Bobby este manager de bar de noapte pentru un rus, reprezentant al mafiei rusești (Marat Bujayev jucat de Moni Moshonov). Bobby duce o viață de plăcere alături de prietena sa foarte sexy, Amada (Eva Mendes): băutură, distracții, glume, râset, dans și ocazional, consum de droguri. Barul lui Bobby este de fapt cartierul general al unui mare distribuitor de droguri, Vadim (Alex Veadov), nepot al protectorului lui Bobby, bătrânul Bujayev.

Titlu originalWe Own the Night
Nota IMDb6.9 din voturi

Download We Own the Night

Lasa un comentariu