X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Waking Life

Waking Life 2001 Online Subtitrat

Premiera: 23 ianuarie 2001

Vezi Acum Waking Life 2001 Online Subtitrat in romana calitate HD. Waking Life este un film lansat in 2001 de animatie, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Wiley Wiggins isMain Character
Wiley Wiggins
Main Character
Ken Webster isBartender
Ken Webster
Bartender
Adam Goldberg isOne of Four Men
Adam Goldberg
One of Four Men
Steven Soderbergh isInterviewed on television
Steven Soderbergh
Interviewed on television
Bill Wise isBoat Car Guy
Bill Wise
Boat Car Guy
Charles Gunning isAngry Man in Jail
Charles Gunning
Angry Man in Jail
Caveh Zahedi isCaveh Zahedi
Caveh Zahedi
Caveh Zahedi
Lorelei Linklater isYoung Girl Playing Paper Game
Lorelei Linklater
Young Girl Playing Paper Game
Richard Linklater isPinball Playing Man
Richard Linklater
Pinball Playing Man

Descriere Waking Life

Vis și realitate -Incredibilul film de animatie al regizorului Richard Linklater are ca personaj central un tanar care se cufunda in discutii filozofice cu o succesiune de excentrici si ganditori pasionali, nefiind niciodata sigur daca e treaz sau viseaza.
Gratie sarmului straniu al fiecarui personaj, aceste conversatii eterice sunt la fel de dinamice precum animatia, condensandu-se intr-un film inovator care e, pe rand, amuzant, disturbant si provocator.
In timp ce calatorim prin lume, in gandurile noastre se amesteca sublimul cu banalul: cine suntem? Ce e viata? De ce un burrito trebuie sa fie desfacut inainte de a-l pune in cuptorul cu microunde? Waking Life al scenaristului si regizorului Richard Linklater, incearca sa raspunda tuturor acestor intrebari si multor altora. Chiar si numai acest lucru ar fi fost remarcabil. Insa ce ridica filmul la un statut maret, e felul in care a fost facut – printr-un proces unic de animatie digitala care creaza o aproape perfecta sinergie intre tehnica si tema. Waking Life, ca si drumul lui Billy, e o calatorie in timpul careia ceea ce descoperi de-a lungul drumului e mai important decat destinatia. De fiecare data cand Wiggins crede ca se trezeste din unul dintre visele sale, e, de fapt, o iluzie; de fapt, intra intr-altul, dandu-si seama de asta atunci cand se ridica brusc la cer sau e lovit de o masina. Wiggins e un observator ideal si scenariul inteligent si debordand de inventivitate ii da o gramada de prilejuri sa observe: fanteziile revansade ale unui prizonier, o controversa despre liberul arbitru, o discutie de bar ce degenereaza intr-un schimb de focuri. Linklater a filmat Waking Life cu o camera digitala si apoi aceste secvente au fost manipulate de Bob Sabiston printr-un sistem software care le-a transformat in animatie.

Titlu original Waking Life
Nota IMDb 7.8 din voturi

Download Waking Life

(1) comentariu

  • S Sorin 27 iunie 2019

    Slabut. Nota 4.5. O succesiune de eseuri filozofice depre problema existentialitatii si a evolutiei omului,, totul transpus intr-o nota extrem negativista.

Lasa un comentariu