X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Virus

Virus 1999 Online Subtitrat

Premiera: 14 ianuarie 1999

Vezi Acum Virus 1999 Online Subtitrat in romana calitate HD. Virus este un film lansat in 1999 de actiune, horror, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Jamie Lee Curtis isKelly Foster
Jamie Lee Curtis
Kelly Foster
William Baldwin isSteve Baker
William Baldwin
Steve Baker
Donald Sutherland isCaptain Robert Everton
Donald Sutherland
Captain Robert Everton
Joanna Pacula isNadia Vinogradiya
Joanna Pacula
Nadia Vinogradiya
Marshall Bell isJ.W. Woods Jr.
Marshall Bell
J.W. Woods Jr.
Levan Uchaneishvili isCaptain Alexi
Levan Uchaneishvili
Captain Alexi
Yuri Chervotkin isColonel Kominski
Yuri Chervotkin
Colonel Kominski

Descriere Virus

VIRUS este o combinație terifiantă de acțiune, suspans și efecte speciale spectaculoase. Filmul este o aventură incredibilă, după cum spune regizorul JOHN BRUNO, care a fost pentru o perioadă supraveghetorul efectelor speciale la filmul TITANIC.

Pentru un astfel de proiect, o adevărată explozie vizuală,era evident că nimeni altul nu ar fi mai potrivit pentru această sarcină decât Bruno. El a fost de șase ori nominalizat la premiul OSCAR și câștigătorul acestui prestigios premiu pentru filmul ABISUL. Bruno a lucrat alături de regizori ca JAMES CAMERON. Cei doi au colaborat la filme ca TERMINATOR 2, TITANIC și ABISUL. BRUNO a lucrat de asemenea la fime ca : CLIFFHANGER, GHOSTBUSTERS, POLTERGEIST II.

Acțiunea filmului începe în Pacificul de Sud, când un vas rusesc folosit pntru ccercetări științifice încearcă să își conecteze antena parabolică la stația spațială rusească MIR aflată pe orbită. Nadia (JOANNA PACULA),ofițerul științific însărcinat cu coordonarea activităților științifice de pe vas, se pregătește să copieze în calculatorul ei niște informații din baza de date a stației MIR

Intr-o dată un câmp de energie albastră învăluie stația MIR suprasolicitându-i circuitele și ucigând echipajul. Masa de energie va inunda calculatoarele trecând prin antenele parabolice aflate pe vas.

Această ființă extraterestră și-a găsit în sfârșit o gazdă.

Producătoarea Gale Anne Hurd spune : Cred că noi ca rasa umană nu avem nici cea mai vagă idee de ce există dincolo de lumea noastră. Eu cred că nu suntem singuri și că viața poate să apară sub nenumărate forme. În Virus este prezentată ideea că ar putea exista o formă de viață electrică și nu cred că această idee este chiar imposibilă.

Peste câteva zile, un alt vas, Sea Star este prins într-o furtună. Căpitanul Everton (DONALD SUTHERLAND) se luptă cu disperare cu furtuna. Navigatorul vasului este Kit Foster (JAMIE LEE CURTIS). Disperată , ea se îndreaptă spre centrul furtunei.Totul pare pierdut până cănd Kit observă pe radar un vas uriaș și care se părea că de asemenea aștepta sfârșitul furtunii.

Vasul Sea Star salută vasul științific dar nu primește nici un răspuns. Căpitanul Everton și echipajul său în loc să se salveze încearcă să recupereze vasul științific pentru că îi atrage premiul oferit de stat. Astfel, avariția ia locul instinctului de a se salva.

După ce Sea Star se scufundă într-un accident dubios, CURTIS, BALDWIN și SUTHERLAND încearcă să găsească niște răspunsuri. Ei o găsesc pe Nadia (JOANNA PACULA),singurul supraviețuitor de pe vasul rusesc. Ea le povestește ceva mai mult decât incredibil despre lumina albastră, Ființa elecronică.

Scepticismul celor trei va dispărea în curând, calculatorul declarând că virusul uman esta cel care trebuie eradicat. Echipa de mecanici de pe Sea Star vor reuși să pornească vasul. Ei nu știu că odată cu vasul au pornit și altceva. Acum o găsesc și pe Nadia care se ascundea innebunită de frică și care îi implora să oprească alimentarea vasului cu energie.

Extraterestrul le explică oamenilor că ei sunt virusul .Echipajul își va da seama că vasul se îndreaptă în altă direcție, spre un centru de informatică echipată cu nenumărate antene parabolice toate pregătitte să se conecteze la sateliții militari și comerciali.
Ramâne de vãzut cum vor învinge cei trei această entitate care îi consideră viruși ce trebuie eradicați, și cum vor salva lumea.

Acest film nu este deloc unul convențional. Este un thriller contemporan, nu ne duce nici în trecut și nici în viitor. Cel mai înspăimântător este că totul se petrece în prezent.
Realizatorii filmului spun că tot ce și-au dorit a fost să facă un film cât mai credibil.
John Bruno și Phil Tippett au format o echipă de efecte speciale de vis.Au depus mult efort ca să găsească vasele potrivite și actorii potriviți.

Titlu originalVirus
Nota IMDb4.9 din 24,084 voturi

Lasa un comentariu