X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Vice

Vice 2018 Online Subtitrat

Premiera: 25 decembrie 2018

Vezi Acum Vice 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Vice este un film lansat in 2018 de biografic, comedie, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Adam McKay
Director

Actori

Christian Bale isDick Cheney
Christian Bale
Dick Cheney
Amy Adams isLynne Cheney
Amy Adams
Lynne Cheney
Steve Carell isDonald Rumsfeld
Steve Carell
Donald Rumsfeld
Sam Rockwell isGeorge W. Bush
Sam Rockwell
George W. Bush
Tyler Perry isColin Powell
Tyler Perry
Colin Powell
Alison Pill isMary Cheney
Alison Pill
Mary Cheney
Alex MacNicoll isYoung Dick Cheney
Alex MacNicoll
Young Dick Cheney
Aidan Gail isYoung Dick Cheney
Aidan Gail
Young Dick Cheney
Cailee Spaeny isYoung Lynne Cheney
Cailee Spaeny
Young Lynne Cheney

Descriere Vice

Vice este povestea lui Dick Cheney și își propune să ne arate cum a reușit un birocrat de la Washington, un om uns cu toate alifiile, să devină cel mai puternic om din lume din funcția de vice-președinte al lui George W. Bush Jr.

Titlu originalVice
Nota IMDb7.2 din 44808 voturi

(1) comentariu

  • Excelent! Un film biografic – istoric de nota zece, relaizat impecabil si beneficiind de o interpretare de zile mari ale lui Christian Bale, Steve Carell si Sam Rockwell. Produs de Brad Pitt. Filmul incearca sa dea un raspuns sau mai degraba o interpretare cat mai plauzibila a istoriei contemporane a SUA, cu focus pe perioada 9/11 si pana in zilele noastre. Incepe cu anii 1963, cand Cheney ere un tanar plictist de toate, care a abandonat facultateta Yale la care a fost bagat datorita aranjamentelor facute de viitoarea sa sotie, un baiat mediocru care in echipa din colegiu de baseball era unul dintre cei mai neperformanti, si care ajunge electrician de interventie pe camp – ca incununare a sigurelor aptitudini pe care le avea. Apoi se face un salt in timp. pentru care nu se da nici o explicatie, si Dick apare dintr-o data, interen la Cas Alba, la departamentul condus de Donal Rumsfeld. De aici accensiunea lui Dick, de la un simplu yes-man / paper-pusher, neavand absolut nici un merit decat ca a imbatranit in umbra unor lideri de la casa alba, pana la aceia de chief-of – staff in perioada lui G. Bush Sr. si de Vivepresedinte cu perogative sporite a lui G.Bush Jr.

Lasa un comentariu