HDPlay
Valentine’s Day

Valentine’s Day 2010 Online Subtitrat

Premiera: 10 februarie 2010Durata: 125 min.

Vezi Acum Valentine’s Day 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. Valentine’s Day este un film lansat in 2010 de comedie, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Director

Actori

Jessica Alba isMorley Clarkson
Morley Clarkson
Jessica Biel isKara Monahan
Kara Monahan
Bradley Cooper isHolden Wilson
Holden Wilson
Eric Dane isSean Jackson
Sean Jackson
Patrick Dempsey isDr. Harrison Copeland
Dr. Harrison Copeland
Héctor Elizondo isEdgar Paddington
Edgar Paddington
Jamie Foxx isKelvin Moore
Kelvin Moore
Jennifer Garner isJulia Fitzpatrick
Julia Fitzpatrick
Topher Grace isJason Morris
Jason Morris
Anne Hathaway isLiz Curran
Liz Curran

Descriere Valentine’s Day

Ziua îndrăgostiților – În preajma Zilei Îndrăgostiților, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc limba complexă a dragostei, intersectându-se sau despărțindu-se. Dacă ai alături o persoană iubită, atunci Valentine’s Day înseamnă flori, romantism și sentimente. Dacă te numeri printre cele cu puțin noroc în dragoste, atunci este doar o zi obișnuită.

Reed Bennet (Ashton Kutcher) este proprietarul unei florării și un romantic incurabil. Morley (Jessica Alba) este iubita lui. Reed o cere în căsătorie pe Morley în dimineața Zilei Îndrăgostiților, dar, când încearcă să-i pună inelul de logodnă pe deget, observă că tânăra e mult mai interesată de mesajele primite pe Blackberry. Morley acceptă cererea în căsătorie, dar prietenii lui Reed nu văd cu ochi buni relația lor.

Cea mai bună prietenă a lui Reed, Julia (Jennifer Garner), primește cu scepticism decizia acestuia, însă în acel moment se concentreză pe bărbatul care tocmai i-a apărut în cale, Harrison Copeland (Patrick Dempsey) și de care este foarte îndrăgostită.

Titlu original

Valentine's Day

Nota IMDb5.7 din 101,110 voturi

Lasa un comentariu